A menhelyi kutya az ajtó mellett ül és várja, hogy valaki megmentse őt, miközben fogytán az ideje

Hirdetés

Fotó: TikTok

Egy nyolcéves kölyökkutya, Rocky sok évet várt, de úgy tűnt, a boldogság ideje sosem érkezik el.
Valójában az élete váratlan fordulatot vett, és ez a szegény kölyök az életben maradásért küzdött. Miután Rocky nehéz életet élt át, a menhelyen találta magát, ahol az eutanázia előtt állt, és nem volt senki, aki megmenthette volna.

Hirdetés

2024 februárjában megosztottak egy szívszorító videót egy Rocky nevű fekete-fehér kutyáról, aki minden nap a menhely ajtajánál várta, hogy valaki észrevegye.

Sajnos úgy tűnt, senki sem érdeklődött iránta, ami teljesen összetörte a szívét.

Rockynak egész életében nem volt szerencséje a gazdáival. Eredeti gazdája megpróbálta eladni a Facebook Marketplace-en, a második gazdája pedig leadta őt az arizonai állatmenhelyen. Ez pedig nagy terhet rótt szegény kutya érzelmi állapotára.

Hirdetés

Amikor átadták az arizonai Phoenixben található Maricopa megyei állatmenhelynek, Rocky a kennelben elkezdett kárt tenni magában, és sérüléseket okozott.

A menhelyi környezet miatt stresszes lett, és nehéz volt tanítani. Reaktívvá vált a menhelyen lévő többi kutyával szemben, és szökési hajlamai voltak, az idő pedig vészesen fogyott.

@shelterdogsofaz #phoenixaz #az #arizona #puppylove #dogsoftiktok #phxaz #phoenixarizona #adoptabledogs #azrescue #adoptme #fosteringsaveslives #shelterdogsrock #pitbulllove #pittiesoftiktok #pittielove #shelterdogsneedlove #scottsdalearizona #scottsdale #volunteer #pitbullsoftiktok #pitbulls ♬ Somewhere only we know cover – Sofía

Egy nappal az eutanázia előtt csoda történt – Rockyt megmentette a Rescue Street nevű helyi állatmentő szervezet.

Egy jószívű ember lépett a helyébe, hogy véget vessen a magány és a kétségbeesés napjainak. Rocky jelenleg kutya panzióban van, de remélhetőleg hamarosan szerető otthonba kerül.

A legfontosabb, hogy életben van és biztonságban.


Hirdetés

Hozzászólások: