A mély érzésű emberek 10 pozitív tulajdonsága

Hirdetés

A mély érzésű emberek 10 pozitív tulajdonsága

Lehet, hogy néha azt gondolod, hogy sokkal könnyebb lenne az életed, ha érzéketlen lennél, de hidd el, egyáltalán nem hiba, hogy jobban megéled az érzelmeid, mint a nagyátlag! Emlékezz a következő dolgokra, ha hátránynak gondolod az érzékenységedet!

#1. Túl sok szeretet és élet van benned, ahhoz, hogy téged csak félig szeressenek. Ne maradj olyan helyen, ahol nem érzed azt, hogy értékelve vagy!

#2. Igen, fájni fog a visszautasítás. De gondolj arra, hogy vannak dolgok, amiket azért utasítanak vissza az emberek, mert nem tudnak eleget adni értük cserébe.

#3. Könnyen adsz másoknak, hiszen ez neked szinte olyan természetes, mint levegőt venni. Azonban meg fogod tanulni, hogy néha sajnos nem a megfelelő embernek adod oda mindened. Fel kell ismerned, hogy ki az, aki érdemes a rengeteg szeretetre, amit nyújtani tudsz neki.

Hirdetés

#4. Az, hogy nyílt szívvel szeretsz, sosem a gyengeség jele. Sokkal inkább a bátorságé, hiszen nem félsz attól, hogy sebezhetőnek mutatkozz.

#5. Ne hagyd, hogy a mai világ elvegye a kedvességed! Hidd el, az lesz a legnagyobb győzelmed, ha még a sok rossz ellenére is meg tudod tartani a személyiséged!

#6. A szeretettel, amit másoknak adsz, arra inspirálod őket, hogy ők is ezt tegyék. A szeretet sokkal erősebb, mint a gyűlölködés vagy a közöny, használd ki, hogy mélyen érzel, ahelyett, hogy szégyenkeznél miatta!

#7. Lehet, hogy te vagy az, aki a legjobban sérül, amiért ennyire megéli az érzelmeit, de az is te vagy, aki a legtöbb pluszt kapja vissza, pontosan azért, mert a boldog pillanatokat is tízszeresen éled meg.

#8. Azonban emlékeztetned kell magad arra, hogy bár a szereteted erős, mégsem tudja megragasztani mindenki önértékelési problémáit. Nem a te feladatod, hogy mindenkit megments.

Hirdetés

#9. Az elengedés szükséges. Nehezen engeded el az embereket, mert ragaszkodsz hozzájuk, de bíznod kell abban, hogy az elengedés nem feltétlen valaminek a vége, hanem lehet, hogy egy sokkal jobb dolog kezdete.

#10. Túl szenvedélyes, szerető, gondoskodó vagy. Azonban az az ember, aki elhitette veled, hogy ez probléma, az nem érdemelte meg, és továbbra sem érdemli meg a szeretetedet.

Forrás: stylemagazin.hu


Hirdetés

Hozzászólások: