A mai napon 60 éves Kulka János! Eme jeles alkalomból mondott őszinte sorai minden érző magyar embert megérintenek: ❤

Hirdetés

Hazánk egyik legkiválóbb, legsokoldalúbb művésze szinte az összes nívós díjat megkapta már munkássága során, amit lehet. Kulka János Tamás pontosan 60 éve látta meg a napvilágot Budapesten 1958. november 11.-én.

Karrierje alatt a színművészi és a zenei pályát is érintette, de a legfontosabb, hogy jelenleg egyre jobban van stroke-ja után.

60. Születésnapja alkalmából mondott őszinte sorai minden érző magyar embert megérintenek:

“Kedves kollégák, kedves ismerőseim, kedves mindenki!

Hirdetés

Jómagam sem hiszem el, de a mai napon 60 éves lettem. Őszinte leszek, nem igazán készültem fel idei szülinapom ünneplésére, tekintve az egészségi állapotomat. Ám az utóbbi időben egyre jobban vagyok, amit hiszem és tudom, hogy nektek köszönhetek! Nektek kedves és rengeteg erőt és energiát adó kollégáim, mélyen tisztelt rajongói közösségem, és természetesen a drága családom!

Talán alábecsültelek titeket, hogy ennyi erőt és szeretetet tudtok adni, amihez kevesek a szavak, hogy kifejezzem azt a hálát és megbecsülést, amit irántatok érzek. Köszönöm és legyetek mind áldottak!”

Ha Te is úgy gondolod, hogy Kulka János őszinte szavai igazán meghatóak, kérlek ne felejtsd el felköszönteni Őt és sorait eljuttatni minél több emberhez!

Kívánjunk neki boldog születésnapot sok lájkkal

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: