A lány úgy tesz mintha megsebesült volna – nézd ki jön ekkor elő az erdőből

Hirdetés

Sokan próbálták a kóbor kutyát megmenteni az Egyesült Államok északnyugati részén fekvő Evans Creek-nél. A kutyus túlságosan félénk volt és sehogy sem tudtak közel kerülni hozzá. Ezért egy kis cselre volt szükségük azoknak, akik a kutyát meg szerették volna fogni, írta a

A két lány először étellel próbálta a kutyát magához csalni. Ez sikerült is, de a kutyát ezek után már nem tudták pórázra tenni és így a kocsijukba sem sikerült őt berakni. Egy idő után ha túl közel merészkedtek az állathoz, ő egyszerűen visszarohant az erdőbe.

Hirdetés

A lányok egész nap a kutyát próbálták megfogni, de mivel nem sikerült, este hazamentek és egy újabb tervet eszeltek ki.

Tudták, hogy itt a megszokottól eltérő módszer segíthet csak, ezért egy zseniális ötletet dolgoztak ki ketten.

Másnap a lányok visszamentek arra a helyre, ahol előző nap a kutyával találkoztak. Amanda közelebb ment hozzá, majd lefeküdt a fűbe, háttal a kutyának. Bear érdeklődni kezdett utána, meg is szagolgatta, persze ez beletelt legalább 20 perceb. Aztán egy idő után megunta az egészet és ismét eltűnt az erdőben.

De a lányok nem adták fel. Beültek a kocsiba, hogy egy kicsit megmelegedjenek. Majd megismételték ezt a trükköt.

Hirdetés

Bear ismét megjelent és megszagolta a lányt. Úgy tűnt, kezd hozzászokni ahhoz, hogy a lány a közelében van. Amanda a fűben feküdt és nyugodtan várt.

A kutya még mindig félénken viselkedett. De Amanda lassan közelebb húzódott hozzá és egy idő után meg is tudta simogatni őt.

Halkan beszélni kezdett Bear-hez, amitől a kutya még jobban megnyugodott.

A lányoknak azonban vissza kellett mennie a városba mert már esteledett és hideg volt. Másnap azonban visszatértek és nagyon örültek, hogy a kutya ismerősként köszöntötte őket és oda is ment hozzájuk.

Végre el tudták vinni őt az erdőből. De ekkor valami furcsa dolog történt. Bear nem akart megmozdulni, ölben kellett volna őt vinni.

Micsoda változás. Ahhoz képest, hogy a kutyát két nappal azelőtt még meg sem tudták simogatni, most megengedte, hogy felemeljék őt.

Amanda megfogta a kutyát és betette a kocsiba. Ugyanúgy ölben vitte be az állatorvoshoz.

Az állatorvos megvizsgálta őt és látta, hogy fül és szemfertőzése van és persze a kutya hihetetlenül ki volt éhezve. Keresték a gazdáját egy ideig, de nem találták meg. Később azonban az állatmentő egyesület segítségével szerető családra talált Bear.

Nagyon örülünk, hogy a két lány megmentette a kutyát. Még több ilyen emberre lenne szükségünk. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

Forrás: csodalatos.co


Hirdetés

Hozzászólások: