A KUTYAGYILKOS NŐRŐL KIDERÜLT, A MENYE BÍRÓ, SZINTÉN MILLIOMOSOK, ÉS EZ IS

Hirdetés

A KUTYAGYILKOS NŐRŐL KIDERÜLT, A MENYE BÍRÓ, SZINTÉN MILLIOMOSOK, ÉS EZ IS

Lakossági bejelentés érkezett 2019. augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő egy kocsihoz kötve húz egy nagytestű kutyát az úton.

A rendőrök előállították a 68 éves balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, most pedig előkerült egy sokkoló videó is a történtekről.

Az elkövető meg is szólalt, mely szerint egyáltalán nem sajnálja a történteket.

„(…) ha el tud oda menni a büdös picsába (…) majd gondolod, hogy a hátamon hozom.”

– ezzel, azaz kutyájának szökésével indokolta rémes tettét az állatkínzó. –

Egy másik autós észrevette mi történik, meg is állította a 68 éves nőt, ám ekkor a kutya már képtelen volt felállni, sérüléseiből adódóan erősen vérzett.

Hirdetés

Bíró Brigitta a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítványtól így írta le a történteket

„Egy állatvédelemben teljesen laikus ember pillantotta meg, amint ezt a szerencsétlen kutyát vonszolja a kocsi mögött. A kutya már nem lépett, húzta a kocsi a szinte élettelen testet…..azonnal megállította és számon kérte mit művel. Szóváltásba keveredtek, kiderült, hogy a kutyus elszökött, ezért mérte rá ezt a kínt….ezután mindkét fél feldúltan távozott. Eljutott hozzám az info Pastrovics Anitán keresztül s azonnal nyomozásba kezdtünk fotó alapján hogy ki ez a nő. Rövid időn belül ki is derült s azonnal rendőrt hívtam, akinek az esetet felvázoltam s indultak is a helyszínre Anitával. Közben én szerveztem a kutyus kórházi ellátását s imádkoztam, hogy még időben legyünk. Az eset és a helyszínre érkezés között alig telt el pár óra, de a nyomorult addigra elásta a szerinte már halott kutyát.

A rendőrségi feljelentést megtettük, a kutya kihantolása és boncolása megtörtént.”

Forrás: blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: