A kutya napok óta nem akart enni. De miután a férfi bezárja magát a ketrecbe, minden megváltozik.

Hirdetés

Fotó: Youtube

Andy Mathis állatorvos már pont be akarta zárni az amerikai Georgia államban található rendelőjét, amikor egy nem várt telefonhívást kapott. Egy nő volt az, aki talált egy kiéheztetett kutyát az utcán. Az állatorvos habozás nélkül mondta a nőnek, hogy hozza be a rendelőjébe a kutyát. Miután megérkeztek, az orvos látta, hogy Gracey a szürke pitbull kislány nagyon rossz állapotban van. Szegény kutya alig bírt megállni a saját lábán, rengeteg vért vesztett.

Az állatorvosnak két választása volt: vagy elaltatja, vagy megpróbálja megmenteni az életét. Andy aznap éjszaka végig mellette volt és gyógyítgatta őt, így már reggelre egy kicsivel jobban volt. Már nem volt lázas és egy kicsit fel is tudott állni. Azonban Gracey-nek szüksége volt egy műtétre, meg gyomorproblémája volt.

Hirdetés

A műtét sikeresen lezajlott, a pitbull állapota szépen javult és még néhány kilót is felszedett. A kutyus fizikailag már rendben volt, de látszott rajta hogy nincs minden rendben. Az állatorvos azonban nagyon türelmes volt vele és tisztelettel bánt Graceyvel. Az eb már napok óta nem volt hajlandó enni, ezért a férfi egy nagyon okos cselt eszelt ki. Bezárta magát a kutyus mellé és egy pontosan ugyan olyan tálból kezdett el enni, mint ami a kutyának is van. Gracey ezelőtt hozzá sem nyúlt az ételhez, de ezután minden megváltozott.

Forrás: allatbaratok.net


Hirdetés

Hozzászólások: