A kutya hatalmas lelkesedése, amikor először kerül új otthonába, a tűzoltóságra – Videó

Hirdetés

Fotó: annie.the.fire.dog / TikTok

A Lakeside Fire Protection District tűzoltóállomása, El Cajon, Kalifornia, nemrégiben egy új, négylábú munkatárssal bővült. Annie, az 5 éves szuka labrador, egy terápiás kutya, akinek fő feladata, hogy támogatást nyújtson a tűzoltóknak és az általuk mentett áldozatoknak. A tűzoltók gyakran kerülnek stresszes és traumatikus helyzetekbe, Annie jelenléte pedig hozzájárul a csapat lelki egészségének megőrzéséhez.

Hirdetés

A tűzoltóságra érkező Annie lelkesedése mindenkit megérintett, és a róla készült videó is ezt tükrözi. A felvételen látható, hogy a labrador a farkát csóválva fedez fel minden új szegletet, és már az első naptól kezdve aktív résztvevője az állomás életének. Sportoláskor is jelen van, bár ilyenkor többnyire csak pihen, de a jelenléte önmagában is hatalmas motivációt jelent a tűzoltóknak.

@annie.the.fire.dog Annie’s first day at the Fire Station!#mentalhealth #firefighter #therapydog #sandiego ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Annie-t az állomás tagjai „a valaha volt legboldogabb kutyaként” írják le, ami jól mutatja, milyen pozitív hatással van a környezetére. Az állomás személyzete büszke rá, hogy ilyen különleges taggal bővülhetett a csapat, és biztosak abban, hogy Annie hozzájárul majd a munkahelyi hangulat javításához és a stressz csökkentéséhez.

Hirdetés
@annie.the.fire.dog Annie always makes weight #mentalhealth #therapydog #firefighter #sandiego #gym ♬ Showin' Off – Danger Twins

Forrás: Woopets


Hirdetés

Hozzászólások: