A Kos hirtelen sok bevételhez jut, a Bika alkalmazottból vállalkozó lesz, a Mérleg új kapcsolatait válthatja pénzre

Hirdetés

Ezeknek a csillagjegyeknek ível felfelé a karrierje és anyagi helyzete a következő hetekben.

Pénz- és üzleti horoszkóp 2019. május 13-26.

Kos(III. 21.–IV. 20.)

A Vénusz az anyagiakat jelentő házba lép május közepén, és onnantól fogva a pénzügyi kérdésekben segíti önt. Az Uránusszal találkozva ráadásul hirtelen és váratlanul felbukkanó lehetőségek formájában. Jó, ha megragadja, ami felbukkan, mert a halogatás már önmagában is veszteséget jelent. Amint az is megeshet, hogy egyszerre el is költ mindent, amit megkeres. Ne tegye! Vagy, ha mégis, akkor olyasmire, amivel az adósságait csökkenti, vagy ami fejlesztést jelent.

Hirdetés

Bika(IV. 21.–V. 20.)

A jegyébe lépő Vénusz csupán követi a fővilágítót, no meg a zabolátlan és renitens Uránuszt: egy új énjére találhat mostanság, ami segíti önt abban is, hogy lerázva a béklyókat új életcélokat találjon magának. Ha eddig nem tette volna meg, akkor ez most azt is jelentheti, hogy egyszerre önállósítja magát, és alkalmazottból vállalkozóvá válik. Attól se essen kétségbe, ha ezt az utat netán kényszerűségből kell választania. Minden jó lesz, mert a vége jó lesz.

Ikrek(V. 21.–VI. 21.)

A Mars lassan elhagyja a jegyét, de ez nem jelenti azt, hogy a tetterő is elhagyná önt. Sőt, a hónap közepétől kezdve egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az anyagiak világában is kivívja a jogait. Vigyázzon, hogy tényleg mindig jogszerűen járjon el! Számíthat esetleg az adóhatóság ellenőrzésére is, s noha váratlanul bukkannak fel, ön felkészülhet a megjelenésükre. Ha mindent rendben találnak, nem is lesz semmi baj.

Rák(VI. 22.–VII. 22.)

Változatos időszakra számíthat, amit azonban sok esetben a tudattalan erők irányítanak. Sok minden felbukkanhat a múltból, ami egykor meghatározó volt, és amiről már-már azt hitte, hogy nem játszik szerepet az életében. De ez az időszak éppen arra lehet jó, hogy elvarrja azokat a bizonyos elvarratlan szálakat. A kedvessége, a kitartása mindig is célravezető volt. Most is ezek segítenek önnek.

Oroszlán(VII. 23.–VIII. 22.)

A munkája nagyon leköti, pedig most a karrierjére kellene elsősorban odafigyelnie. Ez látszólag önellentmondásnak tűnik, de ha jobban belegondol, akkor koránt sem az. Míg ön a fontos teendőkkel és a napi megoldandó feladatokkal van elfoglalva, mások elhappolhatják öntől a távlati lehetőségeket. Szóval legyen résen, és higgye el, hogy ami változás, az éppen annyira lehet jó, mint rossz. Jó, ha kézbe veszi a dolgokat, rossz, ha nem.

Hirdetés

Szűz(VIII. 23.–IX. 22.)

A tanulás, a szellemi megújulás ideje jött el az ön életében. Ez a mindennapjaira is hatással lehet, konkrétan az üzletére, vállalkozására, a munkájára is. A megújulás szellemiségét magáévá téve a saját vállalkozását is felvirágoztathatja, új utakra viheti. Ne akarjon azonban mindenkire hatással lenni: egyelőre csak kevesen fogékonyak arra, amit ön már sejt, sőt tud. De az idő önnek dolgozik: ha jó példával jár elöl, lesznek követői.

Mérleg(IX. 23.–X. 22.)

Uralkodó bolygója a másik szerencsehozóval alkot kedvező fényszöget. A szerencséjét most elsősorban a kapcsolataiban mérheti le, illetve ezek hozhatják önt előnyös helyzetbe. A régiek mellett az újakkal is érdemes törődnie. Most ne utasítson vissza egyetlen társasági eseményt sem, ahova csak elhívják, menjen el! Levelezzen, társalkodjon, és minél inkább törekedjen a személyes kapcsolatokra. Az ön varázsa az élőbeszédben mutatkozik meg elsősorban.

Skorpió(X. 23.–XI. 21.)

A kapcsolatok az ön számára is nagyon fontosak, bár némelyik ezek közül igazi megrázkódtatásként érheti el. Azonban ne vegye a lelkére, ha így van, és főleg ne forraljon bosszút, hanem próbálja meg inkább a tanulságokat levonni, kompromisszumot, sőt akár szövetséget is kötni! Megeshet, hogy mások nem látják olyan tisztán a helyzetet, mint ön, azért tesznek rossz lépéseket. Ez a kis- és nagypolitikában éppen úgy igaz, mint az üzleti életben.

Nyilas(XI. 22.–XII. 21.)

Remélhetőleg az elmúlt időszakban sikerült minden jogi buktatót elkerülnie, és akkor mostantól a támadások is elkerülik önt. Végre gondtalanul örülhet a szerencséjének. Annál is inkább, mivel ebben a Vénusz erői is támogatják. Pénzemberek, konkrét pénzösszegek, barátságos, segítőkész munkatársak és kellemes munkakörnyezet formáját öltheti a szeretetbolygó támogatása. De pénzügyekben a szerencsét kicsit erőltetnie kell.

Hirdetés

Bak(XII. 22.–I. 19.)

Az üzleti életben nagy változások várhatóak, amely mindig kicsit megrendíti a konzervatív szellemiséghez szokott Bak szülötteket. Ám, ami elsőre katasztrofálisnak, vagy legalábbis nehézségnek tűnhet, arról hamar kiderülhet, hogy tulajdonképpen egy új lehetőség. Vagy éppen ez fordítja önt egy új irányba. Mielőtt még azt fontolgatná, hogy végleg bedobja a törölközőt, vegyen figyelembe minden más forgatókönyvet és lehetőséget is!

Vízöntő(I. 20.–II. 18.)

Még mindig hátrányban érezheti magát másokkal szemben, de ez tulajdonképpen egy haladék a sorstól, amit kap, hogy felkészüljön az önre váró nagy felelősségvállalásra a nem túl távoli jövőben. Igaz, hogy ettől meg talán még jobban retteg, mint a kudarctól. Hiszen ön a szabadságát mindennél többre becsüli. Most van itt az ideje hát annak, hogy a nagy életfeladat felvállalására felkészüljön, átalakítsa lelkét, szemléletét, gondolkodásmódját.

Halak(II. 19.–III. 20.)

Uralkodó bolygói nehéz fényszögben állnak egymással, de az ön esetében még ez is inkább jót jelent. Csak lehet némi túlzás az álmaiban, és kicsit többet mutathat, mint amire képes valójában. Az illúziókeltés nagy mestere, de ha olyan szakmában dolgozik, ahol éppen ez a cél, akkor a lehető legjobb úton jár. Színészeknek, mutatványosoknak, szépségiparban dolgozóknak, muzsikusoknak, táncosoknak, média és marketing szakembereknek csodás időszak következik.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: