A koronavírusos Tom Hanks így érzi magát 2 héttel az első tünetek jelentkezése után

Hirdetés

Tom Hanks beszámolt az egészségügyi állapotáról.

A sztárvilágban Tom Hanks volt az első, aki bejelentette, hogy feleségével együtt megfertőződött a koronavírussal.

népszerű színész éppen Ausztráliában forgatott, amikor észrevette magán az első tüneteket. Az interneten rendszeresen értesíti rajongóit, hogyan vannak, a mai nap folyamán a Twitter-oldalán jelentkezett- írja a femina.hu

Így érzi magát Tom Hanks és felesége: A közösségi oldalra kitett egy pár soros szöveget, amiben elárulta, hogyan vannak Rita Wilsonnal.

Hirdetés

Két héttel az első tünetek jelentkezése után már jobban vagyunk. Az otthonmaradás így működik: nem adod át senkinek a vírust, és te sem kapod el senkitől. Észszerű, nem? Ez még időbe fog telni, de ha gondoskodunk egymásról, segítünk ott, ahol tudunk, és lemondunk pár olyan dologról, ami a komfortérzetünket jobbá tenné… nos, akkor ezen is túllendülünk. Meg tudjuk ezt oldani – fogalmazta.Rita Wilson is jelentkezett, ő az Instagramjára tett ki egy videót, amin a Naughty by Nature rapslágerét, a Hip Hop Hooray-t adta elő. Látszik, hogy már ő is jobban van, és próbál némi humort belecsempészni a hétköznapokba.

A sztárpár március 12-én jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztjük. Azután vetették alá magukat a tesztnek, miután fáradékonyak lettek, fájni kezdtek az ízületeik, és úgy érezték, mintha megfáztak volna. Lázuk is volt, Rita Wilsont többször rázta a hideg az utóbbi tünet miatt.Világsztárok, akik elkapták a vírustKépes összeállításunkban megnézheted, mely hírességeket diagnosztizálták koronavírussal.

Forrás: femina.hu

Hirdetés

Hozzászólások: