A kóbor kutya annyira éhezett, hogy megállította az autókat és segítségért könyörgött

Hirdetés

Fotó: Stray Furry Friends / Youtube

A Stay Furry Friends egy kis állatmentő szervezet, amely a nem kívánt és kóbor állatokat látja el segítséggel. Alapítójuk, Olena, mindig is hatalmas szeretetet érzett az állatok, különösen a kutyák iránt.

Az állatmentő szervezet küldetése, hogy biztonságos helyet és örök otthont biztosítson az állatok számára, ám Olena egyedül nem képes ellátni ezt a feladatot. A környéken, ahol él, több mint 20 000 kóbor kutya próbálja túlélni az utcákon a kemény időjárási viszonyokat, a túlzsúfolt menhelyek pedig már nem képesek több új kutyát befogadni.

Hirdetés

Egy nap, amikor Olena autóval közlekedett, egy éhező kóbor kutya lépett az útjába, és segítséget kért. Olena azonnal megállt, hogy ellássa étellel, de ekkor észrevette, hogy egy másik, szintén segítségre szoruló kutya is közelített hozzá. Ez a másik kutya szomorú szemekkel, csendesen segítséget könyörgött.

Fotó: Stray Furry Friends / Youtube

Miután mindkét kutyát ellátta étellel, Olena vizet is adott nekik a hidratálás érdekében. Bár a fekete-barna kutya tartózkodó maradt és gyorsan távolodott el tőle, mindketten örültek az adományoknak.

Hirdetés

Az eset rávilágított arra, hogy mennyire szükséges az állatmentők munkája, és hogy még sok a tennivaló a kóbor állatok helyzetének javítására. Bár az ellátás nem a tökéletes megoldás, legalább a kutyák nem üres gyomorral kellett lefeküdniük aznap este. Olena példája mutatja, hogy több ilyen emberre van szükség a világban, hogy jobbá tegyük azt mindenki számára.


Hirdetés

Hozzászólások: