A kóbor kutya a forgalmas vonatsínen rohangál kétségbeesetten, keresve valakit, aki segítene rajta

Hirdetés

Fotó: Stray Rescue of St. Louis

A januári hidegben egy csontsovány kóbor kutya került nagy veszélybe, amikor egy forgalmas vasúti sínen rohangált kétségbeesetten St. Louisban. “A kutya élete több szempontból is veszélyben volt; a hőmérséklet egyre jobban csökkent és a következő vonat is bármelyik pillanatban előbukkanhatott volna,” írták az állatmentők a megrázó esetről.

Hirdetés

A helyzet még tovább bonyolódott, mivel a sínek közvetlenül a folyó fölött helyezkedtek el, ahol egy rossz lépés komoly balesetet okozhatott volna. Donna Lochmann állatmentő, azonnal meg akarta közelíteni a kutyát, de a saját biztonsága érdekében ezt megtiltották neki. Ekkor zacskó jutalomfalatokkal kezdte magához csalogatni az állatot. “Donna Lochmann állatmentő, a kutya után akart sietni a sínekre, azonban a saját biztonsága miatt megtiltották ezt neki,” emlékeztek vissza az eseményekre.

Hirdetés

A sikeres mentés után, a kutyát, akit Laclede-nek neveztek el, biztonságba helyezték Donna autójában, ahol rövid idő alatt el is szunyókált az anyósülésen. “Nem telt el sok idő, és Laclede már el is szunyókált az anyósülésen,” számolt be az állatmentő. Amikor megérkeztek az állatmentő központba, a kutyát alaposan kivizsgálták, és kiderült, hogy leszámítva az alultápláltságot, egészséges.

Fotó: Stray Rescue of St. Louis

Laclede, aki egy meleg fürdőt és finom falatokat is kapott, kezdett bátrabbá válni a központban. Az állatmentők szerint Laclade minden nap egyre jobban lett és hamar elnyerte az önkéntesek szívét. Bár még szerető családra nem talált, a mentőszolgálat bizakodó: “Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ennek is eljön az ideje!”

Hirdetés

Fotó: Stray Rescue of St. Louis

Forrás: TheDodo


Hirdetés

Hozzászólások: