A kóbor cica bement az az általános iskola egyik osztályába és nem volt hajlandó kijönni onnan

Hirdetés

Senki sem tudja, honnan Tombi de egyik nap megjelent az törökországi Izmir városában lévő iskolában és nem volt hajlandó onnan elmenni.
Egy hónappal ezelőtt történt mindez. A cica nagyon élvezi a gyerekek társaságát, akik sokat foglalkoznak vele és simogatják is. Először csak néhány napig maradt és inkább csak a játszótéren volt, de aztán fel akarta fedezni az iskola többi részét is.
Egy idő után Tombi ennek az osztálynak a tagja lett és mindig ott ült a az órákon a gyerekek között.

Először mindenki azt hitte hogy a macska majd elvonja a gyerekek figyelmét a tanár szerint viszont ennek pont az ellenkezője volt megfigyelhető.

Hirdetés

A gyerekek jobban tudtak figyelni az órán, a szünetekben pedig sokkal nyugodtabbak voltak és a macskával foglalkoztak, ahelyett, hogy vadul játszottak volna.
Hirdetés

A gyerekek reggel időben jönnek be, hogy a macskával foglalkozhassanak, mondta a tanár. Ez igazán jót tesz nekik.

Végül a tanár úgy döntött, elviszi Tombit az állatorvoshoz. Az orvos megvizsgálta őt és megkapta a megfelelő oltásokat is.

Sajnos ennek ellenére sok szülő panaszkodott és aggódtak, hogy a cica esetleg betegségek hordozója lehet. Ezért kérték Özlemet, hogy távolítsa el a cicát az osztályból.

A gyerekek nagyon szomorúan fogadták ezt a hírt.

Találtunk Tombinak egy jó helyet, három napig ott volt de nem érezte jól magát. Nem is evett már egy idő után, mesélte Özlem. Ekkor hazavittem őt de ott sem volt igazán boldog.

Hirdetés

Mivel látta, hogy Tombi továbbra is szenved, Özlem a szociális médiához fordult segítségért. A bejegyzését a tanárok, a szülők és az iskola igazgatósága is nemsokára elolvasta.

Később a panaszkodó szülők megváltoztatták véleményüket és így Tombi visszakerülhetett az osztályba, a gyerekek közé.


A gyerekek nagyon örültek Tomninak, és a cica is igazán várta már, hogy együtt lehessen velük, mesélte Özlem.

Szép hosszú életet kívánunk Tombinak a gyerekek között. Ha tetszett ez a történet, kérjük oszd meg barátaiddal, hogy ők is elolvashassák ezt a szép történetet.


Hirdetés

Hozzászólások: