A kiskutya addig sír, ameddig el nem alszik, miután a kegyetlen gazdája elvitte egy menhelyre

Hirdetés

Különböző okok miatt a családok gyakran menhelyekre adják le a háziállataikat. De egy 9 hetes német juhászkutya esetében akit Jordynak hívnak, a család döntése nagyon lehangoló, akik idegenek között hagyták szegényt.
Amikor rájött, hogy soha többé nem fogja látni azokat akiket szeretett, nem tudta megérteni, hogy miben hibázott.

A kutyus nagyon jól alkalmazkodott a családjához, amikor azok egyszer csak úgy döntöttek, hogy már nem akarják őt. Tehát összepakolták az összes játékát és az ágyát, majd elvitték a Carson Animal Shepherd-be, a kaliforniai Gardena-ban. Ennek a túlzsúfolt menhelynek korlátozott erőforrásai vannak, és gyakran el kell altassanak pár állatot, ha néhány héten belül nem találnak nekik örökbefogadót.

Hirdetés


Noha kezdetben Jordy kezdetben nagyon zavart volt, de hamarosan rájött, hogy családja elhagyta ős és senki sem fog utána jönni. Ez érzelmi sokkot okozott neki és depresszióba sodorta. Az emberek elutasítása annyira megbetegítette, hogy alig tudott már enni és inni.

A menhely önkéntesei nagyon aggódnak, amikor minden este sírni látják, ameddig el nem alszik. Felvették az örökbefogadási listára, és remélik, hogy hamarosan szerető családra talál.

Kattintson az alábbi videóra, hogy lássa mennyire szomorú Jordy esténként. :(

Hirdetés

Hozzászólások: