A kisbaba fél oldala le volt bénulva. Az orvos azt tanácsolta, hogy vegyenek egy bizonyos fajta kutyát:

Hirdetés

Úgy tűnt, már semmi sem segíthet a gyermeken, de amikor megvették neki a kutyát, akkor mégis felcsillant a remény. A kutya bebizonyította, hogy nagy segítség a gyógyulásban.
Egy családnak 3 gyermeke volt, két lány és egy fiú. A kisfiú 7 hónapos korban született, az első pillanatokban nem is lélegzett, ennek sajnos súlyos következménye lett, a fél oldala lebénult.A kisfiú életének első 3 hónapjában több orvosnál is jártak, de semmi sem segített.

Egy neurológus azt mondta a szülőknek, hogy vegyenek a gyereknek egy csau csau kutyát vagy egy labradort. A gyerek édesanyja fel volt háborodva, hiszen 3 gyerek mellé pont egy kutya hiányzott még.

Az orvos mégis addig erőltette, amíg szereztek a gyereknek egy 3 hónapos csau csau kutyát. A kisfiú lánytestvérei már nagyobbak voltak és nagyön örültek a kutyának, de a kutya szinte észre sem vette őket, egyenesen a kisfiúhoz ment és óvatosan harapdálni kezdte.

Hirdetés

A szülők le voltak döbbenve amikor látták, hogy a kutya a kisfiú bénult oldalát harapdálja. Meglepetten figyelték, hogy a kutya érzi, hogy a gyermeknek egészségügyi gondja van. Azt gondolták, hogy ez masszázs a kutya részéről.

Egy hónap “masszázs” után a kisfiú megölelte a kutyát, mindkét kezével. A történtek után a kutya úgy vigyázott a kisfiúra, mintha az övé lenne.

Mára már a kisfiú több mint 1 éves és nagyon jól mozog, az orvosok is csodálkoznak rajta. Nem tudni, hogy a kutya törődésének, vagy a szeretetnek a hatása, a lényeg, hogy a gyermek jobban van. Ez a történet is azt bizonyítja, hogy az állatok szeretete és törődése pótolhatatlan, sokat segíthetnek a gyermekek fejlődésében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: bidista.com


Hirdetés

Hozzászólások: