A kínai kormány hivatalos bejelentése: a koronavírus magas dózisú C-vitaminnal kezelhető

Hirdetés

A kínai kormány a múlt héten Sanghajban hivatalos ajánlást adott ki, amely szerint az új COVID 19 koronavírust intravénás C-vitamin beadásával kellene kezelni. Nagy mennyiségű C-vitaminról van szó, és mindenképpen injekcióként kell beadni.

A kínai kormány hivatalosan a C-vitamint javasolja az új típusú koronavírusos betegek kezelésére. Azt állítják, hogy ez az egyszerű vitamin nagy mennyiségben látványos eredményeket hozhat az új vírussal fertőzött betegek esetében – írja a nexusnewsfeed.com.

Az ajánlott adagok a betegség súlyosságának függvényében változnak. Az adag testtömeg-kilogrammonként 50 milligrammnál kezdődik, de elérheti akár a 200 mg/kg értéket is, ezt azonban már nem haladhatja meg.

Más szavakkal: egy felnőttnek napi 4000-16000 milligrammot kell kapnia belőle intravénásan.

Hirdetés

Atsuo Yanagisawa, az intravénás terápia szakértője szerint ez a speciális kezelési módszer rendkívül fontos, mivel a C-vitamin hatása legalább tízszer erősebb, ha intravénásan adják be. A szakértő elmondta: „az intravénás C-vitamin biztonságos, hatékony és széles spektrumú vírusellenes kezelési módszer”.

Egy másik szakértő, Richard Z. Cheng professzor, aki szorosan együttműködött a kínai kormányzati orvosi hatóságokkal, és legalább három klinikai kutatást elvégzett a C-vitamin szervezetre gyakorolt ​​hatásáról, szintén azért küzd, hogy meggyőzze a kínai kórházak orvosait, használjanak intravénás C-vitamint a betegek kezelésében.

Mindkét orvos felhívja rá a figyelmet, hogy a C-vitamin szedése, akár orálisan, akár intravénásan adagolva, a vírusos betegségek megelőzésének legjobb módja – írja a nexusnewsfeed.com.

A Xi’an Jiaotong Kórház hivatalos nyilatkozata szerint:

„2020. február 20-án, délután, négy másik, koronavírus okozta súlyos tüdőgyulladásban szenvedő beteg gyógyult meg a Tongji kórházban Az utóbbi 8 beteg esetében, akiket kiengedtek a kórházból, nagy dózisú C-vitamint alkalmaztak, amely jó eredményeket hozott. Úgy gondoljuk, hogy azoknak a betegeknek az esetében, akik súlyos tüdőgyulladásban és krónikus betegségekben szenvednek, a kórházba való felvétel után minél hamarabb el kellene kezdeni a C-vitamin kúrát. A betegség korai szakaszában beadott nagy dózisok erős antioxidáns hatással rendelkeznek, csökkentik a gyulladásos reakciókat és javítják az endothel funkciót. Számos tanulmány kimutatta, hogy a C-vitamin nagy dózisai növelik a kezelések hatását. A magas C-vitamin dózisok nemcsak a vírusellenes szerek hatékonyságát növelik, hanem ami még fontosabb: megelőzik és kezelik az akut tüdőkárosodást és a súlyos légzési problémákat.”


Fotón: Richard Z. Cheng

Forrás: filantropikum.com


Hirdetés

Hozzászólások: