A kezét fogva vigasztalta a buszsofőrnő a síró kisfiút, aki első óvodai napjára tartott

Hirdetés

A 4 éves gyerek sírva fakadt, amikor felszállt a buszra, a vezető viszont megpróbálta jobb kedvre deríteni, ezzel pedig a net hősnője lett.

Rendkívül kedves gesztust tett egy női buszsofőr munka közben az amerikai Wisconsin államban lévő Augusta városában.

Isabel Lane egy iskolabuszon tett szolgálatot, ám a vezetés mellett másra is figyelt: egy 4 éves kisfiúra, aki sírva utazott a sofőr mögötti első ülésen.

Ez volt ugyanis az első iskolai (pontosabban iskolára felkészítő óvodai) napja, amihez láthatóan nem sok kedve volt.

Axel először még izgatottan várta, hogy megérkezzen az óvodába, de amikor felszállt a buszra, szorongani kezdett az ismeretlentől, és sírva fakadt. Mivel úgy tűnt, hogy nem is fogja abbahagyni, a buszt vezető nő nagyon megsajnálta őt, és megpróbálta megvigasztalni.

“Úgy tűnt, hogy közel enged magához, amikor azt mondtam neki, hogy ‘kishaver, meg tudod csinálni, élvezni fogod'” – mesélte később Isabel.

Hirdetés

Megfogta a kisfiú kezét, hogy ezzel is bátorítsa és vigasztalja őt. Axel még ekkor is sírt, de jól esett neki a támogatás. Ezt édesanyja is látta rajta, aki feltette a őt a buszra.

“Imádom, hogy vannak olyan emberek a környezetemben, akiknek jó szíve van, és Izzy is ilyen” – mondta Amy Johnson.

A megható pillanatot meg is örökítette egy fényképet, amit megosztott a Facebookon, és amely azóta bejárta az internetet. Rengetegen dicsérték és köszönték meg kommentben a buszsofőrnő kedvességét, aki viszont “semmiségnek” tartja ezt.

“Nem hiszem, hogy ez egy nagy dolog lett volna, csak úgy éreztem, hogy tennem kell valamit.”

A jó tettének pedig meg is lett az eredménye. Másnap a kisfiú már mosolyogva várta őt a buszmegállóban, majd miután felszállt a buszra, egész úton beszélgetett Isabellel. A nő most arra biztat mindenkit, hogy ha tud, segítsen azokon is, akiket nem ismer.

Hirdetés

“Ha látsz valakit, aki rosszul érzi magát, csinálj valamit, akár csak annyit, hogy nyújts oda neki a kezedet, ezzel biztosítva arról, hogy ott vagy neki. Nem is kell mondanod semmit, csak éreztesd vele a törődésedet. Már ez az apróság is feldobhatja valakinek a napját.”

A megható történetet bizonyító képet az augustai rendőrkapitányság is megosztotta Facebook-oldalán.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


Hirdetés

Hozzászólások: