A kerítéshez kötözött, puffadt arcú megmentett kutya csodálatos átváltozása

Hirdetés

Fotó: TikTok / @petfamilyrescue

Egy szívszorító eseményről számoltak be a Stray Rescue önkéntesei 2019 tavaszán: egy kutyát találtak, akit a kerítéshez kötöztek. Az önkéntesek riasztó telefonhívást kaptak, és azonnal a helyszínre siettek, ahol egy megdöbbentő látvány fogadta őket. Az ott talált kutya cseppet sem hasonlított egy átlagos kutyára: arca háromszorosára dagadt, és szomorú tekintete elárulta, mennyi szenvedésen eshetett át.

Hirdetés

Fotó: TikTok / @petfamilyrescue

A kutyát végül Marconak nevezték el, és azonnal egy állatklinikára vitték, ahol hosszú és nehéz kezelés várt rá. Sebei fertőzöttek voltak, így hónapokig kellett infúzió, antibiotikum és egyéb gyógyszerek segítségével kezelni. Marco fájdalmas múltja ellenére szeretetteljes maradt, és mindvégig hálát mutatott azoknak, akik segítettek neki.

Hirdetés

Fotó: TikTok / @petfamilyrescue

Az idő múlásával Marco csodálatos átalakuláson ment keresztül. Az egykor súlyosan megsérült és felismerhetetlenné vált kutya igazi arca ismét napvilágra került, és visszanyerte teljes életerejét. Amikor Marco már elég egészséges volt, ideiglenes otthonba került. Az ideiglenes gazdája, Katie, azonnal beleszeretett a bájos kutyába és nem sokkal később örökbe is fogadta. Ma Marco boldogan él új családjával, fájdalmas múltja már csak egy távoli emlék.

Fotó: TikTok / @petfamilyrescue

Forrás: Express.co.uk


Hirdetés

Hozzászólások: