A járókelők megdöbbentek, amikor meglátták, hogy mit tesz az unokaöccsével a forgalom közepén..

Hirdetés

Pamela Rauseo unokaöccsével, Sebastiannal utazott az autóval Floridában. Vezetés közben a baba sírni kezdett, majd hirtelen elhallgatott. “Nagyon aggódtam, mert a forgalom közepén voltam és tudtam, hogy a kisbabának be van dugulva az orra”- mesélte Pamela. Az aggódó nagynéni azonnal megállt, kiszállt és kivette a gyereket a hátsó ülésről és letette a járdára. Az úton nagy dugó keletkezett, de szerencse, hogy megállt, mert a kisfiú már szméletlen állapotban volt. “Kivettem a gyermekülésből, de már el volt lilulva.”- mesélte a fiatal nő. “Szerettem volna értesíteni a mentőket, de olyan ideges voltam és a kezem annyira reszketett, hogy alig tudtam beírni a számot.”

Hirdetés

Pamela végül felhívta a mentőket, aztán elkezdett elsősegélyt adni Sebastian-nak. Rengetegen odagyűltek és megdöbbenve nézték, amikor szájon át lélegeztette. Egy rendőr is odament és segített a szívmasszázsban, hiszen az újraélesztésenk ez az egyik fontos eleme. Végül a gyermek légzése beindult.

Hála Istennek, Sebastian újra jól van, a szívinfarktus pontos okát még az orvosok sem tudták megállapítani. Az életét nagynénjének köszönheti, aki nem habozott és gyorsan reagált.

Ez a nagynéni egy igazi hős! Oszd meg ezt a történetet másokkal is a Facebook-on! Jó időben felkészülni az ilyen helyzetekre!


Forrás: buzzblog.eu


Hirdetés

Hozzászólások: