A hűséges kutya órákat töltött várakozással a szakadó esőben, abban a hitben, hogy gazdái visszatérnek érte

Hirdetés

Fotó: Youtube

Egy szívbe markoló esemény játszódott le egy parkolóban, ahol Roy, a hűséges kutya órákig várakozott a szakadó esőben, remélve, hogy gazdái visszatérnek érte. Sajnálatos módon ő volt az egyike annak a sok elhagyott kutyának, akiket gazdáik feledékenysége ért.

A zuhogó esőben történt, hogy Roy gazdái úgy döntöttek, hogy magára hagyják őt egy parkolóban. A kutya, nem keresett menedéket, mert reménykedett abban, hogy gazdái visszajönnek érte. A hűséges állatot végül egy figyelmes állatmentő észrevette, aki azonnal a segítségére sietett.

Hirdetés

Roy, akkoriban teljesen csuromvizes volt, de nem tűnt úgy, hogy bánja. Szerető gazdái, akikben oly megbízott, hagyták hátra. Az új menedéket találó Royt megmentője a saját autójába vitte, ahol a kutyus még mindig a visszatérésben reménykedett, és szomorúan bámult ki az autó ablakán.

Az új gazdája azonnal beleszeretett Royba és elhatározta, hogy örökbe fogadja, de a kutya nehezen dolgozta fel az előző gazdái elvesztését. Hiányoztak neki, és éjjelenként gyakran megijedt. Egy alkalommal lázas lett és nem akart enni, ami aggodalomra adott okot. Szerencsére az állatorvos segítségével a láza lecsökkent, és újra kezdett enni.

Hirdetés

A gyógyulást követően Roy hazatérhetett, és az idő múlásával lassan elhalványultak az emlékek előző gazdáiról. Az új családja szeretetével fokozatosan megtanulta, hogy az igazi otthon ott van, ahol szeretet veszi körül.

A parkolóban magára hagyott kutyából boldog családtag lett, aki most már teljes mértékben élvezi az életet új otthonában.


Hirdetés

Hozzászólások: