A hűséges kutya 4 év után is az út szélén várja gazdiját, mióta elvesztette őt

Hirdetés

Leo lenyűgöző története meghatotta millió tájföldi szívét. És az internetnek köszönhetően az ország határát is átlépte, így világszerte ismertté vált!
Ez a kutya Thaiföldön, Khon Kaen utcáin élt. Furcsa szokása volt: szinte egész nap egy útkereszteződésnél ült. Úgy tűnt, mintha várt volna valakire.
A lakosok úgy gondolták, hogy egy kóbor vagy elhagyott kutya, ezért nem érdekelte őket a viselkedése.
Egy napig, amikor egy kíváncsi ember úgy döntött, hogy többet meg akar tudni a kutya viselkedéséről. Akkor fedezte fel, hogy Leo 4 éve jön ugyanarra a helyre, és egy Saowalak nevű nő etette őt, és úgy döntött, hogy örökbe fogadja.

Hirdetés

Miután a kutyának elég ereje volt megszökött Saowalak udvarából, hogy visszamenjen ugyanarra a jól ismert kereszteződéshez, mintha várt volna valakire.
A nő úgy döntött, hogy elengedi Leot, de továbbra is élelmet és vizet adott neki.
Az ember, aki a történet iránt érdeklődött úgy érezte, hogy Saowalak és a kutya megérdemlik, hogy történetüket más is megismerje, ezért képeket töltött fel facebookra.

A történet vírusként terjedt a közösségi hálózaton, és ez eljutott Leo (akit valójában BonBon-nak hívtak) volt gazdájához is.
Nang Noi Slittisarn és férje elvesztette BonBont a Khon Kaenben tett utazás során, 2015 februárjában. BonBon az autó hátsó ülésén ült, amikor valamit meglátott és kiugrott az autóból, azóta sem tudják mi lehetett az.
Nang és a férje különféle helyeken keresték, de sikertelenül. Egy hét keresés után a házaspár feladta, mivel azt hitték, hogy meghalt.

Amikor megtudták, hogy még él BonBon, a házaspár azonnal elindult a kutyához, hogy hazahozzák. Az öröm nagyon nagy volt, a kutya nem bírta abbahagyni az ugrálást.
Amikor a pár be akarta ültetni a kutyát az autóba, az nem ment, mivel az elmúlt 4 évben rendkívül hozzákötődött emberi barátjához, Saowalakhoz.

Hirdetés

Látva a dolgokat, Nang és férje nem kényszerítették BonBon-t hogy velük menjen, de mindent megtesznek azért, hogy a nő és a kutya között még szorosabb kapcsolat alakuljon ki.
Ennek ellenére a korábbi gazdái továbbra is rendszeresen ellátogatnak BonBon/Leo-hoz és játékot, ételt és bármi mást hoznak amire szükség lenne.

Hirdetés

Hozzászólások: