A hajléktalan férfi bárhova is megy egy kocsit húz magával amin 10 kóbor kutya tartózkodik – Utolsó pénzét is elköltve rájuk

Hirdetés

Miközben az arkansasi házához kocsikázott, észrevett egy hajléktalan embert az út szélén.
Amikor közelebb ért hozzá, látta, hogy az embernek több kutyája is van a kocsiban, ami a biciklihez volt kötve.
Bizonyára arra törekedett, hogy valahova eljusson éjszakára.

Alicia folytatta a haza vezető útját, de megfogadta, hogyha újból látja a férfit, akkor megáll és segít neki. És habozás nélkül tényleg betartotta az ígéretét.

Hirdetés


Alicia bemutatkozott, és megtudta, hogy a férfit Steve-nek hívják, és hogy Kaliforniából származik. 2001 óta hajléktalan. Az ok meglepő! Az utóbbi években, minden idejét és pénzét azokra az állatokra szánta akik rászorulnak erre. Még az utolsó fillérjét is elköltötte és több mint 50 kutyának segített.

Abban a pillanatban Steve kerékpárral indult el Indianába, hogy meglátogasson egy 4800 mérföld távolságban lévő régi barátját. A barátja szintén nagy állatbarát.


Hirdetés

Miután meghallgatta a férfi történetét, Alicia úgy döntött, hogy segítenie kell ennek az aranyszívű embernek. Ő és anyja egy petíciót írt a facebokra, felszólítva az embereket, hogy támogassák a férfit és kutyáit utazásuk során.
Néhány órán belül nagyon sokan érdeklődtek e törekvés iránt. Egy nő azt is felajánlotta, hogy elviszi őket egész Indiana-ba.
Steve-t és a kutyákat egy motelben szállásolták el, ahol maradhattak és pihenhettek. Mindannyian nyilvánvalóan kimerültek. Steve kapcsolatba lépett Angelával, aki a hajléktalan emberek és állataik segítését célzó szervezet koordinátora.

A segítség elsöprő volt. A többiek jóságán keresztül, Steve új pótkocsit kapott. A kutyák egy állatorvos megvizsgálta.

Elképesztő, amit néhány ember hajlandó tenni azokért akiket megvisel a sors, de ami igazán meglepő, Steve hajlandósága arra, hogy jót tegyen az állatokkal, akik nem tudnak maguknak segíteni. Micsoda Hős!

Hirdetés

Hozzászólások: