A gyermek fél oldala le volt bénulva, az orvos azt tanácsolta a szülőknek, hogy vegyenek egy bizonyos fajta kutyát!

Hirdetés

Úgy tűnt, már semmi sem segíthet a gyermeken, de amikor megvették neki a kutyát, akkor mégis felcsillant a remény. A kutya bebizonyította, hogy nagy segítség a gyógyulásban.

Egy családnak 3 gyermeke volt, két lány és egy fiú. A kisfiú 7 hónapos korban született, az első pillanatokban nem is lélegzett, ennek sajnos súlyos következménye lett, a fél oldala lebénult.

A kisfiú életének első 3 hónapjában több orvosnál is jártak, de semmi sem segített.Egy neurológus azt mondta a szülőknek, hogy vegyenek a gyereknek egy csau csau kutyát vagy egy labradort. A gyerek édesanyja fel volt háborodva, hiszen 3 gyerek mellé pont egy kutya hiányzott még.

Hirdetés

Az orvos mégis addig erőltette, amíg szereztek a gyereknek egy 3 hónapos csau csau kutyát. A kisfiú lánytestvérei már nagyobbak voltak és nagyön örültek a kutyának, de a kutya szinte észre sem vette őket, egyenesen a kisfiúhoz ment és óvatosan harapdálni kezdte.

A szülők le voltak döbbenve amikor látták, hogy a kutya a kisfiú bénult oldalát harapdálja. Meglepetten figyelték, hogy a kutya érzi, hogy a gyermeknek egészségügyi gondja van. Azt gondolták, hogy ez masszázs a kutya részéről.

Egy hónap “masszázs” után a kisfiú megölelte a kutyát, mindkét kezével. A történtek után a kutya úgy vigyázott a kisfiúra, mintha az övé lenne.

Hirdetés

Mára már a kisfiú több mint 1 éves és nagyon jól mozog, az orvosok is csodálkoznak rajta. Nem tudni, hogy a kutya törődésének, vagy a szeretetnek a hatása, a lényeg, hogy a gyermek jobban van. Ez a történet is azt bizonyítja, hogy az állatok szeretete és törődése pótolhatatlan, sokat segíthetnek a gyermekek fejlődésében.

Forrás: bidista.com


Hirdetés

Hozzászólások: