A gyászoló apa titokban látogatja fia sírját 13 éven keresztül – aztán jön a milliomos cég egy üzenettel

Hirdetés
3.5K+Shares

Mikor valaki meghal, a családtagok sokszor kitesznek a baleset helyszínére az útra valamit, ami emlékként szolgál. Ez gyakran egy egyszerű fehér kereszt, de lehet valamilyen plüss állat, virág vagy valami más tárgy is.

Kaliforniában, Richmond városában is helyeztek el egy ilyen kis emléket az út mellett. Ez a földterület azonban az energiaóriás, a Chevron tulajdonában állt, melynek értékét több milliárd dollárra becsültek.

A kis kegyhely már 10 éve ott állt és gondozták is. Mindenki tudta, hogy ott van de nem tudták miért és azt sem, hogy ki gondozza azt. Nem is volt ezzel semmi gond egészen 2016-ig, amikor is a területet át akarták alakítani.

A cég nem akarta a kis kegyhelyet eltávolítani mert tudták, hogy fontos valakinek. Ezért egy üzenetet helyeztek el mellette és várták, hogy valaki jelentkezzen.

Hirdetés

Ray Olson jelentkezett, aki a fia emlékére készítette ezt a kegyhelyet, aki 2003-ban autóbalesetben halt meg. A férfi meg volt róla győződve, hogy majd el kell távolítania a kegyhelyet, ezért 13 éven keresztül mindig csak éjszaka látogatta azt. Tudta, hogy eljön az a nap, amikor a cég el fogja venni tőle az emlékhelyet.

A férfi azonban soha nem gondolta volna, hogy Chevron csak azért bontja le ezt a kegyhelyet, hogy egy újat építsen helyette. Pedig pontosan ez az, amit a cég tett.

A cég úgy döntött, hogy még egy kis padot is raknak oda, hogy aki meglátogatja a kis sírt, az le tudjon ülni gyászolni.

-Ez a Te helyed Ray, már nem kell éjszaka kijárnod ide. -mondta Joe Lorenz a Chevrontól az MNS-nek.

A cég nagyon hitelesen kezelte ezt a helyzetet, biztosak vagyunk benne, hogy Ray és családtagjai nagyra értékelik ezt és nagyon hálásak.


csodalatos.co

3.5K+Shares
Hirdetés

Hozzászólások: