A golden retriever ágyát elfoglalta az apró cica, de a reakciója szinte felforgatta. az internetet

Hirdetés

Fotó: Funny Dog Bailey / Youtube

A macskák és kutyák összecsapásait gyakran negatívan ábrázolják, mint a “harcolnak, mint kutya és macska” kifejezés is mutatja. Azonban egy friss videó, ami több mint 37 millió megtekintést ért el, más képet fest az állatok közötti kapcsolatról. Bailey, a golden retriever és egy apró cica meghökkentő és elragadó csatája az internet legújabb kedvence lett.

Hirdetés

Bailey, akinek saját YouTube-csatornája van 333 millió megtekintéssel, egy nap arra ébredt, hogy új lakótársa van: egy bátor kiscica foglalta el az ágyát. A videó során a golden retriever próbálkozásait láthatjuk, ahogyan megpróbálja visszaszerezni az ágyát a makacs cicától, aki láthatóan nem hajlandó elhagyni a kényelmes pihenőhelyet.

Bailey több kísérletet is tesz, beleértve a kíméletes felemelgetést is, abban reménykedve, hogy a cica rájön, ideje átadni a helyet. Mindazonáltal a cica kitartó marad, és nem enged a helyéből, ami még vonzóbbá teszi az ágyat számára. Bailey végül belenyugszik a helyzetbe, és eldönti, hogy megosztja az ágyat a cicával. A videó végén Bailey és a cica békésen megosztják az ágyat, a cica még a kutya oldalára is felmászik, hogy összebújjanak.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: