A gazdik megijedtek, amikor látták, hogy süket kutyájuk nem hagyja abba a lerobbant teherautó bámulását

Hirdetés

Fotó: TikTok

Allison Thomison és férje, akik egy 300 hektáros farmon élnek Arizona vidéki részén, egy nap furcsa viselkedést vettek észre süket pitbulljukban, Evie-ben. A kutya behatóan bámult egy lerobbant teherautót, amelyen Thomison férje éppen dolgozott, és semmilyen módon nem lehetett levenni róla a szemét.

Hirdetés

Mivel Evie korábban már találkozott vadállatokkal, mint például csörgőkígyókkal, Thomison nem tulajdonított különösebb jelentőséget az esetnek. Azonban amikor Evie továbbra is kitartott amellett, hogy a teherautót figyelje, Thomison úgy döntött, hogy közelebbről is megvizsgálja a helyzetet. Nem kellett sokáig kutatnia, hogy felfedezze, mi vonja ennyire a kutya figyelmét: egy kismacska bújt meg a járműben.

Fotó: TikTok

A meglepetés még nagyobb volt, amikor Thomison felismerte a macskát. Néhány héttel korábban észrevette, hogy egy kis cica követi saját macskáját, Noodle-t, akihez megszólalásig hasonlított. Bár Noodle ivartalanított volt, Thomison elnevezte a kis újoncot Mini-Me-nek, gondolva a frappáns hasonlóságra.

Hirdetés

Mini-Me eltűnt egy időre, de Evie figyelme visszahozta őt a család életébe. Mivel a teherautón javításokat végeztek és a motort eltávolították, a macska kényelmesen meg tudott bújni benne. Mini-Me kihívásokkal teli mentése után, ahol bizalmatlansága miatt nehezen engedte magát megközelíteni, Thomison végül befogadta őt.

Fotó: TikTok

Mostanra Mini-Me a farm legújabb tagja lett, és saját fekhelyet kapott az egyik légkondicionált istállóban. A történet, ahogy Evie, a süket kutya rámutatott Mini-Me rejtekhelyére, igazán megható példa arra, hogy az állatok milyen különleges módon kommunikálnak és segítik egymást. Thomison hálás Evie-nek, hogy segítségével újabb szeretetteljes taggal bővülhetett a családjuk.

Hirdetés
@farmofmilkandhoney Heres the story of how now we have 4 cats 🙄😂🤷🏼‍♀️ #fyp #foryou #foryoupage #farmtok #farmlife #canecorso #arizona #catsoftiktok ♬ original sound – teeharpo


Hirdetés

Hozzászólások: