A futár egy ócska lakókocsihoz viszi ki a pizzát. Mikor kinyitja az ajtót, valósággal lefagy attól, amit lát:

Hirdetés

A futár egy ócska lakókocsihoz viszi ki a pizzát. Mikor kinyitja az ajtót, valósággal lefagy attól, amit lát:

Egy 76 éves férfi élt ott, régi elnyűtt volt a berendezés, ételre alig volt pénze. De ennek a jószívű hölgynek köszönhetően a férfi élete megváltozott. Angela tette másokat is inspirált arra, hogy munkájukkal járuljanak hozzá a társadalmi fejlődéshez és ez a történet még mindig terjed a világban.

A pizzafutár története fantasztikus. Az egész azzal kezdődött, hogy egy férfi pizzát rendelt egyik szombat délelőtt.

Angela Nguyen pizzafutár minden szombaton 10 órakor felvett egy rendelést, melyet Lee Haase adott le. 2015-ben egy őszi napon Lee nem ugyanazt a kiszállítási címet mondta be, de Angela ezen nem is gondolkodott, kivitte a pizzát.

Angela nagyon megdöbbent, amikor megérkezett a megadott címre. Ott ugyanis nem egy ház állt, hanem egy ócska lakókocsi.

Hirdetés

A hölgy először azt hitte, nem jó helyen jár, biztos rossz címet írt fel magának. De aztán bekopogott és meglátta Lee Haase-t.

Angela nem értette ezt az egészet és udvariasan megkérdezte, miért lakik ebben a régi lakókocsiban. Lee ekkor elmondta, hogy ősszel egy óriási vihar tönkretette a házát és neki nem volt pénze arra, hogy megjavíttassa.

Ezen felül olyan dolog történt vele, amit még a legrosszabb ellenségünknek sem kívánunk. Lee fia balesetben meghalt amikor a hószánon utazott. Mindez olyan gyorsan történt, hogy a férfi élete teljesen a feje tetejére állt.

Egyedül maradt és beköltözött ebbe a lakókocsiba, ahol sem fűtés sem elektromos áram nem volt.

Angela lányával együtt úgy döntött, tenni fog valamit ezért a férfiért.

-“Azonnal úgy éreztem, tennünk kell valamit. Nem hagyhatjuk, hogy egy ember ilyen körülmények között éljen.” mondta Angela a lenti felvételen.

Angela lánya találta ki, hogy indítsanak egy Go Fund Me oldalt a férfi számára, ahol adományt gyűjtenek neki. Nem sokkal később meg is érkeztek az első összegek.

Hirdetés

Két hónap alatt 15 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből új otthont vásároltak a férfi számára.

-Mindenki nagyon boldog volt, hogy részt vehet ebben az adománygyűjtő akcióban. Nemcsak Lee a nyertese ennek a folyamatnak, hanem mindenki. – mondta Angela.
Elintézte, hogy Leenek új otthona legyen

Néhány héttel azután, hogy megérkeztek a hozzájárulások a számlára, Angela lánya Sarah és a többi önkéntes megmutatta Leenek új otthonát.

A férfi könnyeivel küszködve lépett be új otthonába.

A hálószoba nagyobb volt, mint az egész lakókocsi. A lakás már be volt rendezve, a ruhásszekrényben pedig ruhák sorakoztak.

Az ágy fölött a mennyezeten a következő szavak szerepeltek: “Öröm, remény, szeretet, béke és hit.”

Érdemes megnézni az alábbi videót:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Forrás: csodalatos.co

Hirdetés

Hozzászólások: