A férj elültet 1000 fát halott felesége tiszteletére. 17 évvel később egy légifelvétel leplezi le igazi indítékát:

Hirdetés

Janet és Winston Howes olyan szerelemben osztozott, amelyről a legtöbb ember csak álmodozhat. Szerelem volt első látásra, és a szerelmük minden nap csak erősebbé vált.

A pár 1962-ben házasodott össze, és Angliában egy vidéki parasztházba költöztek. Röviddel azután, hogy a házaspár beköltözött (Wickwar, Gloucestershire) az álomotthonukba, megszületett a fiuk.

A farm jól jövedelmezett, a kapcsolatuk tökéletes volt, és a fiuk makk egészséges volt. Az életük mondhatni tökéletes volt!

De egy pillanat alatt minden összeomlott …

Több mint 30 éves házasság után Janet hirtelen elhagyta ezt a világot.

Winston llelkitársa, Janet szívelégtelenségben szenvedett és elhunyt, amikor csak 50 éves volt. Winston teljesen kikészült, és a fiuknak fogalma sem volt, hogyan tud tovább élni az anyja nélkül.

Hirdetés

Apa és fia egymás sebeit gyógyították, de bármit is tettek, Janet távozása túl sok volt.

ELGONDOLKODTATÓ ÖTLET

Néhány hónappal a Janet elvesztése után Winston egy ötlettel rukkolt elő. Annak ellenére, hogy soha nem tudta visszaszerezni gyönyörű feleségét, úgy gondolta, hogy egy szép gesztussal tiszteleg előtte.

Winston elkezdett dolgozni a réten a ház mellett – egy olyan réten, amelyet Janet nagyon szeretett. Az ötlet az volt, hogy olyan helyet hozzon létre, ahová ő és a fia ellátogathat a nehéz napokon.

Winston Janet előtti hihetetlen tisztelgését évekig titokban tartották, amíg egy hőlégballon fel nem fedte.

A pilóta, Andy Collett úton volt hazafelé, amikor felfedezte Winston művét. Lenézett, és nem akart hinni a szemének!

Évek alatt Winston több ezer fát ültetett, hogy egy nagy, szív alakú erdőt hozzon létre, amely körülveszi a felesége által sűrűn látogatott rétet.

Andy elmondta a Daily Mailnek, hogy milyen érzése volt, amikor a szív fölé repült.

“Van a saját hőlégballonom. Ez volt a legcsodálatosabb látvány, amit valaha láttam az égből. Tökéletes szív volt elrejtve a szemek elől” – mondja Andy.

Bár Andy soha nem találkozott Winstonnal és fogalma sem volt, miért van ott a szív, feltételezte, hogy mögötte egy szerelmi történet van.

Winston elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy fákat ültetés a kis részleteket, amelyek miatt ez a szív alakú erdő több ezer embert mozgat.

Hirdetés

“Azt gondoltam ez egy remek ötlet – inspiráló volt – és több ezer tölgyfát ültettem. Miután befejeztük, padot tettünk a mezőbe, kilátással a dombra, ahol éltünk “- mondja Winston.

Nagy tölgyeket ültetett a szív szélén, majd körülötte egy sövényt épített. A szív a Wotton Hill falu felé mutat, ahonnan Janet származik.

Winston nárciszokat ültet évente a közepén, amelyek tavasszal virágoznak. Olyan szép!

“Néha odamegyek oda, csak leülök és elgondolkodok a dolgokról. Ez egy szép és tartós tisztelgés neki, ami évekig itt lesz “- mondja Winston.

Winston tisztelgése a felesége előtt tökéletes hely neki és fia számára, hogy emlékezzen rá.

Semmi sem hozhatja vissza Janetet, de biztos, hogy szerette volna ezt a rétet!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: harmonikum.co


Hirdetés

Hozzászólások: