A férfi zajt hall a szemetes kukáknál. Odamegy majd a jelenetet látva egyből elérzékenyül

Hirdetés

Minden állatszerető sajnálja azokat a szegény lelkeket, akik nap mint nap megküzdenek a túlélésért. És ez sajnos azért van, mert sok országnak nincs elegendő erőforrása, hogy kézben tartsa a túlszaporodást.
Ennek ellenére nagyon sokan szeretik az állatok társaságát, mind azok akik fogyatékossággal élnek és előnyt nyújtanak számukra, mind az öröm és a boldogság miatt, amelyet mások életébe hoz.

A másik véglet pedig az olyan emberek, akiknek nincs szívük és játszanak a kölykök sorsával – és nem is érdekli őket, hogy ezek túlélik vagy sem. Valószínűleg ugyanez történt a következő történet főszereplőjével. Ezt a szegény ártatlan kölyköt egy szívtelen ember hagyta el. De szerencsére egy jólelkű ember megtalálta és segített neki.

Egy barát vagy egy anya nélkül aki vigyázna rá, ez a kiskutya sírt az éhségtől és a félelemtől. Egy pár szemetes mellett talált rá a férfi, akit egyből meghatott a jelenet.
Kis fekete szemeivel pillantott rá új barátjára, mintha tudná, hogy az élete jelentősen meg fog változni. Okos fiú! 6 hetes kiskutyának tűnt.


Hirdetés

A megmentő jól átnézte a területet, hogy biztos legyen benne, hogy nincs-e más kölyök is a környéken. A kutyus teljesen egyedül volt. El tudjátok képzelni, mennyire meg volt rémülve!?

Amikor a férfi az ölébe vette, a kis kutya egyből érezte, hogy biztonságban van. Nagyon kicsi volt, de nagyon bátor is!

A következő megálló az állatorvos volt. Egy teljes átvizsgálásra volt szüksége, hogy meggyőződjenek róla, hogy minden rendben van vele. Az orvos lemérte, átvizsgálta, meghallgatta a szívét és oltásokat adott neki.
Később áthelyezték egy ideiglenes otthonba. Ezt a lehetőséget választották, a kutya egészsége miatt is, és a többi állat miatt is, akik a klinikán voltak.

Mivel a kisfiú egészséges és már biztonságban van ezért az Oscar nevet kapta.


Hirdetés

Nem telt el sok idő és Oscart örökbe fogadták. Szerencsére mostantól kezdve nem kell aggódnia az étel vagy az otthon miatt. Élete hátralevő részében gondoskodnak róla és szeretik ahogy megérdemli.

Hirdetés

Hozzászólások: