A férfi megmentette a kis grizzly medve életét – nézd hogyan köszöni ezt meg neki 6 év múlva

Hirdetés

Casey Andreson Montana államban nőtt fel és gyerekkora óta nagyon érdeklődött a természet és a vadállatok iránt. Különösen a medvék élete és viselkedése érdekelte és felnőtt életének nagy részét munkája miatt állatokkal és persze medvékkel töltötte.

10 évvel ezelőtt Casey egyik legjobb barátja a 400 kg-os grizzly medve Brutus volt. A férfi még kisbocsként talált rá az állatra Alaszka területén, halott édesanyja mellett feküdt. Ekkor kezdődött barátságuk.

A férfi magához vette a medvét és amikor az állat már nagyobb volt, Casey a grizzly medvéket segítő alapítványt hozott létre. Casey azóta is Brutussal együtt dolgozik azon, hogy az emberek többet tudjanak meg a medvékről és segítsenek a kihalóban lévő állatok megmentésében.

Casey és a grizzly medve közötti barátság igazán különleges. A medve például ott volt Casey esküvőjén is, különleges kapcsolatukra pedig az egész világ felfigyelt.

Hirdetés

A lenti filmet a National Geographic készítette Casey-ről és Brutusról. Nézd meg a filmet és oszd meg barátaiddal ha Neked is tetszett.


Forrás: csodalatos.co


Hirdetés

Hozzászólások: