A férfi elment zárat cserélni egy lakáshoz; ledöbbent azon, amit odabent talált

Hirdetés

Fotó: The Dodo

A kutyák elhagyása valószínűleg az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velük. Sok darabra törheti a szívüket, és egyesek nehezen tudnak talpra állni.

A legtöbben el sem hiszik, hogy gazdájuk lemondott róluk vagy elhagyta őket, így azt hiszik, hogy valaki majd visszajön értük.

Ez azonban nem így van, és ennek mindig szívfájdalom lesz a vége. Ebben a történetben egy elhagyott Pit Bullról fogunk beszélni, aki nagyon szomorú volt, de aztán egy nap minden megváltozott számára.

Hirdetés

Amikor Daeneryst először találták meg, az előző gazdája magára hagyta. Egy férfi bukkant rá, és szomorúan látta, milyen állapotban van.

Súlyosan alultáplált volt, és félt mindenkitől, akit meglátott, de mégsem volt túlságosan elutasító más emberekkel szemben.

Amikor megmentője magával vitte az édes pitbullt arizonai otthonába, meglepődött. Tara így mesélt a The Dodónak: “És a legőrültebb dolog az volt, hogy ez a kutya még mindig farkcsóválva jött oda hozzám”.
Mindannyian meglepődtek, hogy milyen azonnal jól érzi magát az emberek közelében, ami érthető, hiszen korábban volt gazdája.

Fotó: Instagram/rescuedpittie

Még mindig bízott a többi emberben, és Tara nem akart lemondani róla. Daenerys nagyon durva állapotban volt, és eltartott egy ideig, mire felépült.

Hirdetés

Tara rendszeresen etetné és gondoskodna róla. Sok időt töltöttek együtt, és Daenerys minden egyes másodpercét imádta.

Néhány nap múlva sikerült annyi erőt gyűjtenie a lábába, hogy egy kicsit járni tudott, és ez volt az első nagy előrelépés a gyógyulás útján.
Most, hogy már többet tudott mozogni, sokkal játékosabbá vált, és sok időt töltött a nevelőanyjával szórakozva.

Tara rájött, hogy Daenerysnek gyengéi a plüssállatok, ezért annyi plüssállatot adott neki, amennyit csak tudott, és a kislány sosem tudott betelni velük.

Fotó: Instagram/rescuedpittie

Minden egyes nappal ez az aranyos kutya egyre jobban fejlődött. Sokat hízott, és sokkal energikusabb volt.
Nem tudta, hogy Daenerys előző életében milyen gyakran járt szórakozóhelyekre, de Tara úgy döntött, jó lenne, ha elvinné a tóhoz.

És, ami történt, az nem az volt, amire számított. Daenerys azonnal a tóba ment, és minden másodpercét élvezte. Igazán csodálatos élmény volt számára.
Bár Tara imádta, hogy ez az édes pitbull az otthonában van, tudta, hogy eljön majd a nap, amikor útjaiknak el kell válniuk.

Hirdetés

Új otthont keresett neki, de nem siettette a dolgot. Tara azt mondta: “Véleményünk szerint már hónapok óta készen állt arra, hogy otthonra találjon. Már csak most hiányzik neki a tökéletes családja.”

És végül Tarának sikerült találnia egy különleges személyt számára Coloradóban, így elmentek hozzá, hogy találkozzanak vele.

Miután találkoztak, rögtön világossá vált, hogy új gazdája csak a legjobbat akarja neki, és már abban a pillanatban megszületett a döntés az örökbefogadásról.

Daenerys megérdemli, hogy egy ilyen csodálatos emberrel legyen. Annyira örülök, hogy végül minden ilyen jól alakult számára.


Hirdetés

Hozzászólások: