A fényképész két kisbabáról készít fotókat, de eközben egy képtelenséget fedez fel

Hirdetés

A két család a bizonyíték arra, hogy az élet a legjobb rendező.

Ha azt mondjuk, hogy „élt egyszer két család a szép Veronában”, akkor máris Rómeó és Júlia története jut az eszünkbe. Shakespeare halhatatlan drámája, amely a Montague és a Capulet família ősi viszálya árnyékában kibontakozó szerelemről szól, most megelevenedett.

Az élet ugyanis úgy rendezte, hogy az egymással soha nem találkozó Hernandez és Shifflett család legifjabb tagja ugyanazon a napon, egymás melletti szobában jöjjön a világra az amerikai Dél-Karolinában.

Hirdetés

A két baba március 26-ra volt kiírva, de mind a ketten egy héttel korábban érkezett a Coastal Carolina Kórházban. Az újszülöttek nevén nem kellett gondolkodnia a szülőknek, mert azt már hónapokkal korábban kiválasztották.

A Hernandez baba a Romeo nevet kapta, Romeo Santos énekes után, tehát a névválasztásnak nem volt köze a híres Rómeó és Júlia történethez. Ugyanez volt a helyzet a Shifflett babával, aki a Psych – Dilis detektívek című sorozat egyik főszereplője után kapta a Juliet nevet.

A különös egybeesésre akkor derült fény, amikor a két család ugyanazt a fényképészt, Cassie Clayshulte-ot kérte meg a kicsik fotózására. Clayshulte a Facebook-oldalán posztolta a történetet és a képeket, aminek hála, az egész világ megismerhette az újszülöttek történetét.

Hirdetés

A fotós elárulta, hogy a szülők, akiket összehozott a véletlen, már azon poénkodnak, hogy mi lenne, ha később összeadnák a gyermekeiket. Abban viszont tényleg megegyeztek, hogy a kicsik első születésnapi zsúrját együtt fogják megtartani, a parti pedig a babák nevéhez méltón, Shakespeare-témájú lesz.

Clayshulte viccesen megjegyezte, hogy amennyiben már most lefoglalnák a fotóst a gyerekek esküvőjére, akkor ő szabad.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: