A duzzadt mancsú kóbor kiskutya a falhoz bújt, csak messziről mert mindent megnézni, remélve, hogy valaki észreveszi őt

Hirdetés

Fotó: Youtube

Egy szerencsétlen állapotban lévő kóbor kölyökkutya, Moon, új esélyt kapott az életre, miután egy figyelmes házaspár észrevette őt egy szeméttelepen. A kölyök kutyus tele volt bolhával, kullanccsal, és duzzadt mancsai jelentős fájdalmat okoztak neki. A házaspár azonnal cselekedett, és Moon-t az állatorvoshoz vitte, ahol alapos vizsgálatnak vetették alá.

Hirdetés

A kiskutya állapotának javítása érdekében az állatorvosok 20 napig figyelték Moon-t az állatklinikán, ahol vérátömlesztést is kapott. A kezelések után Moon egy ideiglenes otthonba került, ahol tovább folytatódott a gyógyulása. Itt hamar beilleszkedett, és napról napra jobban érezte magát.

Moon személyisége is egyre inkább kibontakozott, miután kezdett felépülni a sérüléseiből. A házaspár szerint a kiskutya szeretetteljes és játékos természete hamarosan meghódítja majd azt a tökéletes családot, amelyik örökbefogadja őt. Jelenleg Moon napjai futkározással, pihenéssel és finom ételekkel telnek, amint egyre inkább közeledik ahhoz, hogy végleges, szerető otthonra találjon.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: