A dada megszereti a nagyon beteg kislányt akire vigyázott, majd egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a szüleinek

Hirdetés

Talia Rosko 1 éves és 4 hónapos kislány New Jersey-ből, aki mindig mosolyog, szeret játszani, és szereti ha kedvenc takarója mindig nála van. Egy nagyon különleges kapcsolatot alakított ki dadájával, Kiersten Miles-al, aki nem csak vigyázott rá, de testéből egy kis darabot is odaadott neki.

Kiersten Miles tavaly júniusban került a Rosko családhoz, amikor egy barátja ajánlotta, hogy a nyár folyamán dadusként alkalmazzák. A fiatal 21 éves lány már az elején tudta, hogy három gyerekre kell vigyázni, és az egyik közülük nagyobb figyelmet és gondoskodást igényel. Talia Rosko epilepsziás betegségben szenvedett, máj transzplantációra várt.

Hirdetés

Mivel nagyon közel került Taliahoz, ezért Kiersten elkezdett olvasni a kislány betegségéről, és egyik nap azt mondta a gyerek szüleinek, hogy májának egy részét felajánlja neki. Nagyon meglepődtek a dolgon, főleg azért is mert Kiersten már elvégezte a szükséges teszteket és kiderült, hogy kompatibilis.

Hat hónap alapos vizsgálatot követően végül eljött a műtét. Komplikáció nélkül ment minden, és így Talia egy új esélyt kapott az élethez. “Nincsenek rá szavak, hogy mi tett értünk a dada, és ez mind csak a jó szívének köszönhető” monda Farra a kislány édesanyja.


Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: