A család átadta kutyájukat az állatorvosnak, hogy elaltassa, mert a gyerekek már nem szerették őt

Hirdetés

Fotó: : Old Dog Home / Facebook

Egy napon Melissa, egy állatmenhely tulajdonosa, hívást kapott egy georgiai állatorvosi partnerétől. A beszélgetés tárgya egy kutya volt, akit a családja elaltatásra akart adni, mivel a gyerekek már nem érdeklődtek iránta, és a kutya időnként a padlóra pisilt.

Melissa, aki mindig is elkötelezett volt az állatok védelme iránt, nem tudta elképzelni, hogy hagyja ezt a kutyát igazságtalanul elaltatni. Annak ellenére, hogy a menhelyen akkoriban nem volt szabad hely, elhatározta, hogy személyesen találkozik a kutyával.

Hirdetés

A család, amely elvitte a kutyát a menhelyre, elmondta Melissának, hogy egyszerűen “nem igazán szeretik őt” és a többi kutyájukat jobban kedvelik. Melissa szíve megszakadt, de eltökélt volt abban, hogy segítsen ennek a szerencsétlen állatnak, akit végül Hollynak neveztek el. Holly barátságos és szeretetre méltó kutya volt, aki csak arra vágyott, hogy valaki igazán szeresse.

Fotó: : Old Dog Home / Facebook

Holly végül a Old Dog Home állatmenhelyen talált ideiglenes otthonra, ahol végtelen szeretetet és gondoskodást kapott. Az idős kutya hamarosan a régi önmaga lett, és bár 10-12 éves kora ellenére élénk és energikus maradt. Az állatmenhely biztosította számára a szükséges nyugalmat és kényelmet, ahol megpihenhetett és élvezhette az életét.

Hirdetés

Öt hónappal Melissa beavatkozása után Holly végül örökbe fogadták. Egy ideális család vállalta, hogy gondoskodik róla, ahol két lány és egy másik kutya társaságában folytathatja boldog életét. A család szívélyesen fogadta Hollyt, és a kutya végre megtalálta azt a szeretetteljes otthont, amelyre mindig is vágyott.

Holly története egy reményteljes példa arra, hogy soha nem késő új esélyt adni, és hogy minden állat érdemes a szeretetre és gondoskodásra, függetlenül korábbi körülményeitől.

Forrás: pupvine


Hirdetés

Hozzászólások: