A céges évfordulón 6400 dolgozóját vitte nyaralni a főnök

Hirdetés

Li Jinyuan olyat tett, amit a világ összes vállalatvezetője értetlenkedve néz: elvitte mind a 6400 alkalmazottját nyaralni. Méghozzá Párizsba, Nizzába, Monacóba és Cannes-ba. A cégvezető vállalata fennállásának 20. évfordulóját akarta megünnepelni nem mindennapi tettével, amely nem kevés szervezésbe (és pénzbe) került. A nagylelkű főnök az alkalmazottakat összesen 84 repülőgép vitte el Párizsba, a franciaországi belföldi utazáshoz pedig 147 buszt béreltek ki – közölte a Blikk. Jinyuan Párizsban 140 hotelben foglaltatott szobákat a beosztottaknak, akiknek nem mindennapi élményekben volt részük.

Hirdetés

Az igazgató ugyanis bezáratta miattuk a Louvre-t, hogy 6400 alkalmazottja úgy tudjon körülnézni a világ leghíresebb múzeumában, hogy közben ne zavarja őket a többi turista. A kínai milliárdos nem véletlen választotta Franciaországot, cége, a Tiens ugyanis éppen húsz éve áll fontos üzleti kapcsolatban ottani cégekkel. A konzorciuma egyéb tevékenységek mellett internetes kereskedéssel, turizmussal és biotechnológiával is foglalkozik.

Hirdetés

„Nagyon nagy szervezést igényelt ennyi ember utaztatása, ellátása, elszállásolása. Igazi profikat kértünk fel segítségül, hogy minden a kérésnek megfelelően működjön. Úgy tűnik, sikerült elérni, amit Jinyuan úr szeretett volna, és a visszajelzések is nagyon jók” – árulta el a Daily Mailnek az egyik szervező. A múzeumlátogatással azonban még nem volt vége a négynapos mókának. Jinyuan privát vásárolgatást szervezett embereinek a Lafayette nevű luxusáruházban, a különleges csapatépítőn megnéztek egy Moulin Rouge–show-t, valamint Cannes és Monaco luxusszállodáiban szállásolta el az alkalmazottait. A nem éppen mindennapi hosszú hétvége összesen 33 millió euróba került a főnöknek.

Forrás: Maszol.ro


Hirdetés

Hozzászólások: