A beteg kutyát 10 éven keresztül láncon tartották – nézd mit tesz mikor végre elengedik

Hirdetés

Szörnyű azt látni, hogy még mindig rengeteg ember van, akinek jó érzés az, ha egy állatot kínozhat.

Egy csoport állatszerető ember nem olyan rég felfedezett egy kutyát, akit gazdája már hosszú évek óta láncon tartott. Elmentek hozzá és megkérték, hogy bánjon emberségesebben a kutyával de őt ez nem érdekelte, írta a LittleThings.com.

A kutya gazdája 10 éven keresztül láncon tartotta őt, soha nem kapott egy meleg takarót és gyakran nem volt elég enni vagy innivalója sem.

A szomszédok egy idő után ismét értesítették az állatmentő szervezetet, többet is egyszerre. Sajnos nem kaptak segítséget.

Már azon gondolkodtak, hogy ők fognak bemenni a szomszéd kertjébe és kiszabadítják onnan a szegény állatot. De azonnal tudták, hogy ez magánlaksértés lenne és féltek a következményektől.

Hirdetés

Szerencsére egy idő után az ‘Animal Advocatos‘ nevű állatmentő szervezet jött ki és azonnal el is vitték a kutyát, mikor meglátták milyen szörnyű körülmények között él.

Bevitték őt a menhelyre, ahol végre megfürdették őt. Sok ennivalót kapott, friss vizet és nagyon sokat foglalkoztak vele, Juditnak nevezték el.

Szerencsére nemsokára jelentkezett egy kedves család is aki örökbe fogadta őt.

Nézd meg a lenti filmet, melyben láthatod a mentőakciót. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Téged is meghatott ez a történet!


Hirdetés

Hozzászólások: