A bagolynak védelmezőre volt szüksége, ennek eredményeként jó barátságba kerül egy belga juhászkutyával, aki vigyáz rá

Hirdetés

Sokszor mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de úgy tűnik, hogy a kutya egy kis bagoly legjobb barátja is lehet.
Ismerjetek meg egy hihetetlen párost, akik elválaszthatatlan barátok lettek: Ingo, a kutya és az imádnivaló bagoly Poldi.
Ingo egy elég nagy termetű belga kutya, és furcsa látni, hogy ez a kutya milyen jó barátságba van egy olyan vadon élő madárral mint Poldi.

Tanja Brandt német fotós és művész több ezer hihetetlen képet készített Ingoval és Poldival, ezáltal az elképzelhetetlen barátságot mindenki számára elérhetővé téve.
Poldi csupán egy éves, és a fotós a kettő kapcsolatát “védő-védett”-ként írja le.

Ingo mindig a Poldi közelében akar lenni, és minden szeretetét és védelmét felajánlja neki. Brandt szerint Poldi “nem tudja, hogyan kell szabadon élni”.
Poldi egy kicsit sebezhetőbb, mint testvérei. Két nappal később kelte ki, mint a többi szárnyas, és meglehetősen kisebb, mint a többi bagoly.

Hirdetés


Röviden: több figyelmet és gondoskodást igényelt, mint a többiek. Ez éles ellentétben áll Ingoval, aki tapasztalattal rendelkezik más élőlények védelmében. A belga juhászkutya rendőrségi kutyák családjából származik, és minden bizonnyal egész életében nehéz helyzeteken van túl.

Lehet, hogy Ingo a védelmezőbb a kettő közül, de a képek alapján egyértelmű, hogy Poldi a bagoly is szeret vigyázni négylábú barátjára.

Tanja folyamatosan tölt fel új képeket Iglo-ról és Poldi-ról a weboldalára és az instagram oldalra. Az összes kép valóban csodálatos és egyedi.


Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: