A 41 éves Éva egy gyermeket szeretett volna, de amit az orvosa mondott neki az az egész családot váratlanul érte. Egy megosztással kívánunk nekik jó egészséget!

Hirdetés

A 41 éves Éva egy gyermeket szeretett volna, de amikor orvosa közölte, hogy három gyermeket hord a szíve alatt, percekig szóhoz sem jutott a meglepetéstől.

Évának a kora miatt számtalan veszélyességi faktorral és izgalommal kellett szembenéznie terhessége alatt, köztük a magas vérnyomással és a cukorbetegséggel, de ami a 35. héten bekövetkezett, arra senki sem számított.

Hirdetés

„Hirtelen éles, iszonyatosan erős fájdalmat éreztem a jobb bordaívem alatt. Rendszeres orvosi kontroll alatt álltam, mégis nagyon megijedtem.” – számol be a kismama.„A kórházba érvén közölték az orvosok, hogy gyermekeimmel életveszélyben vagyunk. Amit akkor átéltem, azt senkinek nem kívánom!”Végül hála az azonnali orvosi beavatkozásnak, fél órán belül egészségesen megszületett Soma, Samu és Szonja.

Oszd meg te is, hogy az egész ország lássa ezeket a gyönyörű babákat!Ezúton küldjük a kis családnak jókívánságainkat, Isten éltesse őket!


Hirdetés

Hozzászólások: