A 4 éves fiú eltűnik otthonról, hiába keresi a család. 25 évvel később valaki kopogtat az ajtón

Hirdetés

A 4 éves fiú eltűnik otthonról, hiába keresi a család. 25 évvel később valaki kopogtat az ajtón

Édesanyja évekig gyászolta fiát.

Saroo Indiában született, volt egy testvére is, Guddu aki vonattakarítóként dolgozott. A négyéves Saroo egyik nap elkísérte őt a munkába. Testvére megkérte őt, várjon rá a vonaton, amíg ő dolgozik. A kis Saroo fáradt volt és elaludt a vonaton, aztán már csak azt vette észre, hogy a vonat üres. Azt sem tudta hol van ő és hol lehet testvére.

Saroo nem tudott sem írni, sem olvasni. Nem tudta a vezetéknevét és azt sem tudta, melyik városban van. Calcutta utcáin bóklászott, amíg egyszer csak valakinek feltűnt, hogy egyedül van és eltévedt. Aztán bevitték őt egy árvaházba.

Hirdetés

Mivel senki sem jött érte és a családját sem érték el, egy ausztrál család fogadta őt örökbe.

A kisfiú számára egy teljesen új élet kezdődött, új szülei pedig még India térképét is megvették neki, hogy ne felejtse el, honnan származik.

Saroo édesanyja kereste a kisfiút, de soha nem gondolta volna, hogy már nincs az országban.

25 évvel később Saroo rájött, hogy a Google Maps-en és a Google Earth-ön fel tud nagyítani képeket. Tudta, hogy valahol Calcutta mellett lakott, ezért keresgetni kezdett a térképen.

Mindenki azt hitte, képtelenség az egész, de a fiú talált a térképen valamit, amire emlékezett. Egy hídra, és erről eszébe jutott az, hogy kisfiúként felszállt a vonatra és elaludt rajta.

Saroo tovább kutatott és megtalálta az a helyet, ahol lakott, Ganesh Talai volt az. Ezek után elkezdett terveket szőni. Indiába utazott. Nagyon meghatódott, a hangok, az illatok, a helyszín, minden nagy hatással volt rá. Arra gondolt, vajon a családja felismeri-e őt. De ami később történt, arra egyáltalán nem számított.

Hirdetés

Bekopotott a régi házba, majd ajtót nyitott egy nő, és azonnal átölelte. nő Saroo édesanyja volt, aki azonnal felismerte őt. A fiú találkozott testvéreivel, akiket még soha nem látott. Sajnos rossz hír is várt rá. Aznap, amikor ő eltűnt, bátyját holtan találták az egyik vonat kerekei alatt.

Saroo nagyon boldog volt, hogy most egyszerre két család is szereti őt. Tartja a kapcsolatot indiai családjával és pénzt is küld nekik, hogy ne kelljen édesanyjának dolgozni.

Saroo története jól bizonyítja, hogy nem szabad feladnunk, ha hiszünk valamiben.

Forrás: Csodálatos


Hirdetés

Hozzászólások: