A 33 éves nőnél tavaly, három héttel az esküvője előtt diagnosztizált orvosa a mellrákot. Nem egyezett bele keble eltávolításába és a kemoterápiás kezelésbe…

Hirdetés

A 33 éves nőnél tavaly, három héttel az esküvője előtt diagnosztizált orvosa a mellrákot. Nem egyezett bele keble eltávolításába és a kemoterápiás kezelésbe, mert mindenáron családot akart.

Alex Wynn törékeny termete ellenére nagyon erős nő. Felvette a harcot a gyilkos kórral, mert elöntötte, élni akar, és több gyermeket is szeretne.

Alex – orvosai tanácsa ellenére – a kemó helyett az alternatív gyógyulást választotta. Minden nap megiszik 2 kg sárgarépából nyert lét, valamint C-vitamint szed és rendszeresen oxigén maszkot visel.

Hirdetés

– Az esküvőnk előtt három héttel kaptam a szörnyű hírt. Nagyon megijedtem, de eldöntöttem, hogy mindenképpen meggyógyulok, de nem akartam, hogy mérgező anyagok kerüljenek a szervezetembe – mondta a DailyMailnek.

– Férjemmel minél előbb gyermekeket szeretnénk, és amint már minden rendben lesz, bele is vágunk a baba projecktbe.

Nem mondtuk le az esküvőt, de titokban tartottuk a betegségemet. Ez nagyon nehéz volt. Nehéz volt úgy boldognak lenni, mosolyogni, hogy a fejünkben ott volt az a szó, hogy rák. Emlékszem, hogy mindkettőnknek elcsuklott a hangja az esküvői fogadalom szövegénél, amikor az a rész következett, hogy elfogadjuk egymást egészségben, betegségben…

Hirdetés

Elkezdtem egészségesen élni, nem iszom alkoholt, és a cukrot is kiváltottam. Szigorú diétámban nincs helye a húsnak, a cukornak és a tejnek, és glutént tartalmazó élelmiszereknek, a keményítőt is kerülöm. Rengeteg répát fogyasztok, uborkát, cukkinit, kelkáposztát, gyömbért és naponta egy egész fej zellert. Nagy dózisú C-vitamint is kapok infúzióban. Oxigén maszkot viselek, mert a rák nem szereti az oxigént, és inkább savas környezetben fejlődik. Hetente kétszer egy hiperbárikus oxigén kamrában ülök és tiszta oxigént lélegze be.

Van itthon egy tesztem, amivel nyomon követhetem a kémiai rákos sejtek által termelt HCG szintet. Már négyszer teszteltem magam, és a rák mérete csökkent. Remélem, megnyerem a csatát!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés

Hozzászólások: