A 21 éves fiú élete első fizetését kapta meg. Amikor a szülők meglátták mire költötte, sírva fakadtak!

Hirdetés

Pavin Smith olyat tett, amivel kiérdemelhetné a ‘szülők álma’ titulust is magának. Csupán 21 éves, de gesztus édesanyja és édesapja felé, több, mint rendkívülinek számít az ő korában.

Lényegében megvásárolta az otthonukat, így a szülőknek nem kell többé aggódniuk a jelzálog miatt.

Pavin fiatal kora ellenére azért tudta ezt megtenni, mert hetedik lett az éves amatőr baseball játékos válogatóban és az Arizona Diamondbacks csapatába került. A szerződés aláírása egy igazán nagylelkű 5 millió dolláros bónuszt jelentett számára.

Pavin, ahelyett, hogy teljesen fejébe szállt volna a dicsőség és nekilátott volna eldorbézolni az összeget, bölcsen cselekedett. Fiatal kora ellenére tudta, hogy férfiként kell viselkednie.

Hirdetés

Tudta jól, hogy mi az első dolog, amit tennie kell és ez nem volt más, mint hogy kifizesse a szülei teljes jelzáloghitelét.

A meglepetésre Szenteste került sor. Pavin egyszerűen átadott egy levelet a szülőknek, ami mindent megmagyarázott helyette.
Többek között ez is benne állt:

“Köszönöm, hogy egy nagyszerű otthonban neveltetek fel, tele szeretettel. Mindaz az áldozat, amit értem hoztatok, segített eljutni odáig, ahol most vagyok. Szeretném, ha a családi házunk mostantól ténylegesen a tiétek lenne.”

Vajon hány vele egyidős fiatal férfi tenné meg ugyanezt a helyében?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: