A 2 éves kislányt egyedül hagyták a dobermann kutyával… a játék hirtelen véget ért, amikor a kutya morogni kezdett és fogát vicsorgatta…

Hirdetés

Catherine Svilicic, férjével és két éves kislányával Cairns (Ausztrália) külvárosában élnek. A közelmúltban a család úgy döntött, hogy vásárolnak egy dobermann őrző-védő kutyát. A kutyát egykori gazdája elhagyta és Catherine férjével habozás nélkül befogadták, amikor meglátták az aranyos négylábút.

Mindössze négy napba telt, míg a kis Charlotte és a dobermann elfogadták egymást és együtt játszottak az udvaron. Úgy tűnt, hogy nagyon jól kijönnek egymással, de a kutya hirtelen morogni kezdett és fogát vicsorgatta. Egy pillanattal később a kutya megragadta a kislány pelenkáját, és oldalra ugrott.

Catherine nagyon megrémült, és rohant, hogy megmentse gyerekét, de kiderült, hogy a veszélyt nem a kutya jelentette. Első pillantásra úgy tűnt, hogy a kutya megtámadta a kislányt, a valóságban azonban Ő volt az, aki megmentette.

Hirdetés

A fűben, ahol a kislány és a kutya játszotta, egy mérges kígyó hevert. Khan megmentett a kislányt a kígyó harapásától úgy, hogy odébb rakta őt. Catherine azt is észrevette, hogy kutyája nem volt olyan szerencsés, őt ugyanis megcsípte a kígyó.

Szerencsére még időben el tudták vinni az állatorvoshoz, hogy megkapja az ellenszérumot.

Catherine nagyon hálás az új családtagért, és szeretné, hogy minél többen tudjanak erről a csodálatos történetről.

Forrás: buzzblog.eu


Hirdetés

Hozzászólások: