A 13 éves fiú 400 ezer forintból épített saját házat: Nézd meg, amikor kinyitja az ajtót, és feltárja a 6 négyzetméteres remekművet

Hirdetés

De Luke Thill, egy 13 éves fiú, aki Dubuque, USA-ban él és valami olyat csinált ami nem szokványos a kortársai közt. Minden egy nyári szünetben történt, amikor kitalálta, hogy egy kis házat szeretne építeni magának a kertben. Elmondta apjának az ötletet, aki támogatta benne.

Azonnal munkának is látott, kisebb munkákat vállalt a település körül, hogy legyen pénze. Összesen 400ezer forintot gyűjtött össze, majd elkészítette a tervrajzot, beszerezte az alapanyagokat, melynek nagy része a nagymamája házából származott.


Hirdetés

A tervezett ház 6 négyzetméteres lett, 3 méter hosszú és 2 méter széles. A villanyszerelést egy ismerőse vállalta, akinek cserébe kitakarította a garázsát. A szorgalmas munkának köszönhetően egy hónap alatt el is készült a ház.

A ház a nappali, a konyha és a hálószoba kombinációja. A konyhában van főzőlap és hűtő is, valamint egy hosszú munkafelület is.

Hirdetés

Az egyik sarokban egy TV is helyet kapott

Itt megnézheted, milyen büszke a projektjére:


Igazán szép munka ez egy 13 éves fiútól. Gratulálunk ehhez a szép eredményhez, Luke!


Hirdetés

Hozzászólások: