A 10 éves kisfiú egy vak szarvasnak segít ételt találni, és ezt minden nap megteszi az iskola előtt

Hirdetés

Olyan sok negatív hírt és katasztrófát hall az ember nap mint nap, hogy már nehéznek tűnik valami jót és kedvességet találni a világban amelyben élünk. De időnként vannak olyan történetek amelyek által visszanyerjük a reményt az emberiség iránt.
Ismerjétek meg a kisfiút aki kicsit más mint a többi vele egyidős gyerek, inkább nem játszik és nem pihen, hogy egy szegény állaton segítsen. ÉS ezt a gesztust több napon át is megtette az iskola előtt.

Egy Reddit felhasználó a következő történetet írta le: Nemrégiben egy vak szarvas talált menedéket Illinois környékén, ahol a felhasználó él. A természetben a vak állat nehezen tudja túlélni – és mivel egy gyerek valami különlegeset tett az állatért, ezért ez világszerte meghatotta az emberek szívét.
A vak állatok nem élnek túl sokáig, általában élelem hiány vagy balesetben halnak meg.

Az utcák nagyon veszélyesek a vadon élő állatoknak, különösen ha nem is látják mi történik körülöttük.
Szerencsére erre a szarvasra nem ez várt. Illinois környékén rátalált egy gyerek aki segített neki megtalálni azokat a területeket, ahol friss füvet ehetett és ahol még figyelmeztető tábla is volt.

Hirdetés

A történet híre gyorsan terjedt és eljutott a helyi állatmentő egyesülethez is, akik egyből közbeléptek, hogy átvegyék a szarvast és olyan helyre szállítsák, ahol biztonságban lesz.

A kerület nem ideális egy beteg állatnak, de minden szomszéd segíteni akart.
A 10 éves kisfiú tette csodálatra érdemes. Ő soha nem próbálta meg befogadni mint egy háziállatot. Még nevet sem adott neki. A kisfiú minden reggel iskola előtt megkereste a szarvast és segített neki élelmet találni.

Hirdetés

A mentőcsapat egy speciális kocsiban elszállították a szarvast. A szállítás idején a fél kerület lakosa kijött, hogy lássák mi történik, beleértve a kisfiút és az anyját is.
Szerencsére az állat már biztonságban van és nyugodt életet élhet más állatokkal.

A kisfiú a legjobb példája az önzetlenségnek és a megértésnek a környéken élő emberek között.
A Reddit felhasználó és felesége megszeretné ajándékozni a kisfiút, és arra gondoltak, hogy elviszik a rezervátumba, ahova a szarvas került.

Osszátok meg ezt a történetet a Facebook ismerőseitekkel!


Hirdetés

Hozzászólások: