91 éves szeretője van a 31 éves férfinak

Hirdetés

Napjainkban is furcsaságnak számít, ha egy pár az utcán nagy korkülönbséggel kéz a kézben jár. Ebben az esetben a hölgy az idősebb a férfinél.
A nagy korkülönbség a párnál nem is inkább furcsa, hanem mondhatnánk azt is, hogy extrém. A 31 éves Kyle Jones egyszerűen bolondul a nálánál idősebb hölgyekért. Párja Marjorie McCool egy 91 éves idős hölgy, aki meglehetősen jól tartja magát és úgy gondolja, hogy Kyle még belefér az életébe.

Hirdetés

A pár már 5 éve jár együtt és a fiatalember már szerelmét haza is vitte, hogy családjának bemutassa.
A hat évtizedes korkülönbség ellenére még aktív nemi életet is élnek – írja a Daily Mirror.A pennsylvániai fiatalembernek egyszerű magyarázata van a vonzódásra. Szerinte mindenkinek más rugóra jár az agya. Egy szerűen van, aki a szőkéket kedveli, van, aki a soványakat, vagy éppen a molettebbeket, ő pedig az idős hölgyekre bukik. Ez az érzés először 18 éves korában kezdődött, amikor egy 50 éves nő „megbizseregtette” szívét. Azóta vonzódik a nálánál idősebb hölgyekhez.Elő fordul, hogy a fiatalember társkereső oldalakon keres magának magányos, szerelemre vágyó idősebb nőket.”A legtöbbször 60 és 80 év közti nőket keresek. Amikor megpróbálok beszélgetni egy idősebb nővel, az első reakciójuk mindig az, hogy túl fiatal vagyok. Én viszont kitartó vagyok, és mindig mondom nekik, hogy jó móka lesz” – mondta Kyle.A 31 éves fiatalember nem tagadta, hogy egyedülállónak tartja magát és Marjorie mellett párhuzamban több idős hölggyel is tart kapcsolatot, akiket be szokott mutatni édesanyjának.

Hirdetés

A 91 éves hölgy eleinte féltékeny volt Kyle kapcsolataira, de ezt a helyzetet elfogadta, mert a srác jótékony hatással van életére. “A kapcsolatunk fizikai oldala pedig egyenesen csodás! Magamat is meglepett, hogy hogyan hat rám. Szexi ruhákat viselek az ágyban” – mesélteMarjorie.A fiatalembert egyáltalán nem zavarják a ráncok és az ősz haj. Párkapcsolatuk boldog, csak egy dolog miatt aggódik, hogy párja hamarabb meg fog halni, mint ő. Azt a vádat, hogy a kapcsolat a pénz miatt van, visszautasítja, hiszen randizott már különféle anyagi helyzetű nőkkel is és akkor sem a pénzről szólt a kapcsolat, hanem egyszerűen arról, hogy ez neki jó és a hölgyeknek is.

Forrás: webbulvar


Hirdetés

Hozzászólások: