84 éves lett Törőcsik Mari <3 Kocsmába viszik Törőcsik Mari születésnapi ajándékait, így köszöntik a művésznőt!

Hirdetés

A színművésznő most töltötte be 84. évét és bár látogatókat nem fogad, ajándékokkal mégis elhalmozzák.

Törőcsik Mari már egyre kevesebb látogatót fogad velemi otthonában: míg korábban szinte mindenki előtt nyitva állt házának ajtaja, ma már sokan hiába kopogtatnak, csak a rá vigyázó gondozók nyitnak ajtót, s küldik el udvariasan az érdeklődőt. Így járt a Bors munkatársa is, akiknek a település polgármestere mondta el, hogy érzi magát most Törőcsik Mari, ő ugyanis tudott vele beszélni.

– Nem volt sok időm, de nagyon jó kedélyű volt a drága művésznő. Mondta, hogy jöhetnék gyakrabban, hogy mindig ilyen jó kedve legyen – mesélte a polgármester, aki azt is elmondta, hogy az egész falu egy emberként szereti és óvja Törőcsik Marit.

Hirdetés

A látogatók, akik nem jutnak be a házba, jobb híján a helyi kocsmában teszik le ajándékaikat. Az italozó tulajdonsa elmondta, hogy olyan is volt, aki az egész országot átutazva Miskolcról érkezett, hogy felköszöntse a legendát.

– Csokoládét, virágot vagy kisebb csomagokat hoznak be, volt, aki az egész országot át­utazta, ugyanis Miskolcról hozott ajándékot, amit valamelyik gondozója juttat el innen neki. Itt utoljára három hónapja járt Marika, nagyon kedvesen elbeszélgetett a helyiekkel, hiányolják is, de most nincs annyira jól, úgy tudom – mesélte a tulaj.

Forrás: borsonline.hu


Hirdetés

Hozzászólások: