8 évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek

Hirdetés

8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-re emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért porn*filmekben vállalt szereplést.

Hirdetés

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek, Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.


Natalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be 2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.

Hirdetés

Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.

A legfontosabb az, hogy Natalie és gyermekei jól vannak. Minden jót kívánunk az édesanyának és gyermekeinek. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebook-on !


Hirdetés

Hozzászólások: