51 évesen hármas ikreket szült. Az interneten mindenki elítéli az újdonsült anyukát!

Hirdetés

Julia Zhabyko, 51 évesen szült életében először és rögtön hármas ikrei születtek. Az őshonos Vlagyivosztoki hölgy igazi hírességé vált.

Az orvosok szerint ebben a korban szülni – csakis a nő kiváló egészségi állapotának és szakemberek terhes gondozási tapasztalatának az eredményeképpen lehetséges.

Az orvostudomány már rengeteget fejlődött és gyakran olvasható a hírekben, hogy valahol valaki 70 éves korában lett anya. Viszont a volt KGST területén lévő országokban ez még egy új jelenség.

Az ifjú anyukát és a három teljesen egészséges kis angyalt 22 nappal ezelőtt engedték ki a szülészközpontból.

Julia Zhabyko már régóta anya akart lenni, de a kívánsága eddig nem teljesült. Amikor megismerte Eugént, akkor jött rá, hogy álma valóra válhat.

És megtörtént a csoda!

Hirdetés

Julia a jövendőbeli férjével 2011-ben az interneten keresztül ismerkedett meg. Nemrég házasodtak össze. Az újdonsült szülők nem ijedtek meg attól, hogy hármas ikreik születtek, mert már régóta gyermekáldásról álmodoztak. A szülőknek a rokonokon kívül a munkatársak is segítenek: pelenkát és ruhákat küldenek.

Julia és Eugén 2 szobás lakásban élnek, így természetes, hogy kevés a hely a 3 kiságynak, de a szülők nem aggódnak ezen. Biztosak abban, hogy fel tudják nevelni a gyermekeket. Julia a „Primgidromet Cunami” központ vezetője, Eugén egy műszaki egyetemen tanít.

Az internetezők a hírre különböző módon reagáltak: volt, aki gratulált és jó egészséget kívánt, mások a gyerekek miatt aggódtak, hogy mi lesz velük, hisz a szülők már nem fiatalok.

A gyermekek a következő neveket kapták: Igor, Dmitrij és Viktória. Nekünk sincs más dolgunk, mint hogy az ifjú anyukának és az apróságoknak jó egészséget kívánjunk.

Forrás: finomreceptek.com


Hirdetés

Hozzászólások: