50 éves vagyok, mindenki 30-nak néz. Ezt veszem be egy kiskanállal naponta

Hirdetés

Te is szeretnéd megtudni, mi ennek a fiatalságot visszahozó szernek a receptje? Már egy kúra után látványos eredmény érhető el! Elég egy teáskanálnyi minden nap ebből a finom és édes csodából, és nap, nap után fiatalodni fogsz. Légy te is újra fiatal és vonzó!

A hatékonysága lenyűgöző! Ha rendszeresen (két alkalommal, azaz kúrával évente) használod, 45 évesen 30-nak fogsz kinézni és ezenkívül még a tested is élettel telibbé válik.

Továbbá a kúrák között fogyassz sok gyömbérgyökérből készült teát, lehetőleg minden nap legalább egyszer!
Nevezhetjük ezt az első kúrának is, ami nem azonos a most következővel, melynek receptje szerint a következőkre lesz szükséged:

100 ml citromlé
200 gramm méz
50 ml olívaolaj

Hirdetés

Keverd össze a hozzávalókat és naponta háromszor étkezés előtt körülbelül 15-20 perccel, tehát éh gyomorra egy teáskanálnyival fogyassz el belőle.

Miután elfogyott az első kúra adagja, szünetet kell tartanod, ami megközelítőleg fél év. Ezalatt az idő alatt a következő, gyömbért tartalmazó teát igyad:

fél teáskanálnyi reszelt gyömbért tégy 2 dl forrásban lévő vízbe, adj hozzá citromlevet az ízlésednek megfelelően. Aki a teát magában nem szereti, fogyaszthat hozzá aszalt gyümölcsöt vagy gyümölcszselét, esetleg szultánkenyeret. Egy a fontos: a teát tilos cukorral édesíteni!

Idővel, amint hozzászoktál a gyömbér ízéhez, a gyömbér adag emelhető egy teáskanállal.

Általában ezt az elixírt márciusban és október-november táján használják.

Hirdetés

Ez tehát az a csodaszer, amivel visszanyerheted fiatalságodat, egészségedet. Te magad is meglátod majd, hogy mennyivel jobban nézel majd ki, fittebb leszel és a munkakedved is visszatér! A körülötted lévők is észre fogják venni a változást, és elhalmoznak majd bókokkal! Legyél hát szép és fiatal!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.
Forrás: ketkes.com


Hirdetés

Hozzászólások: