4 éves kisfiút ragadott el a megáradt patak Bihar megyében. Sajnos nem élte túl

Hirdetés

4 éves kisfiút ragadott el a megáradt patak Bihar megyében. Sajnos nem élte túl

Megáradt patakon akart átkelni családjával egy férfi a Bihar megyei Felsőfeketevölgy faluban, amikor a víz elsodorta a négyéves kisfiút.

A négyfős család kocsival akart átkelni a falu megáradt patakján, amikor a zubogó víz elsodorta az autót – írja a Maszol. Ekkor az apa kikapta a kisfiát a megrekedt autóból, és a partra vitte, majd visszaszaladt feleségéért és másik gyerekéért. Alig volt el pár másodpercig, amikor az ár elérte a biztonságosnak hitt helyen a kisfiút, és a háborgó patak magával ragadta a gyermeket.

Hirdetés

A Bihar megyei katasztrófavédelmi felügyelőség munkatársai, a keresőcsoportok és a helybéli lakosból álló csapatok egész éjjel keresték a fiút, akinek holttestét végül több kilométerrel arréb az egyik tűzoltó találta meg vasárnap. A család összeroppant a gyásztól, az apa zokogva nézte, ahogy a csapatok a kisfiát keresik, az esőzések és az iszap pedig olyan hatalmas volt, hogy a kocsit is csak tűzoltók és emelődaruk segítségével sikerült kiszabadítani.

Vasárnap reggel találták meg a Bihar megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség munkatársai annak a 4 éves kisfiúnak a holttestét, akit szombaton este ragadt el az ár.

Forrás: maszol.ro


Hirdetés

Hozzászólások: